Есенцията е, че нашите колеги отново се хвана за една

...
Есенцията е, че нашите колеги отново се хвана за една
Коментари Харесай

Георг Георгиев: „Да, България“ забива най-дълбоко меча си в стабилността на държавата

Есенцията е, че нашите сътрудници още веднъж се хвана за една песъчинка на плажа. Това съобщи депутатът от ГЕРБ и заместник-външен министър в оставка Георг Георгиев на брифинг в централата на партията.е 
По думите му доста пъти ръководещите в оставка запазвали самообладание и приемливост, само че към този момент нямало да  бъде по този начин. Всяка една неистина ще бъде опровергавана и разкривана, даде да се разбере Георгиев. Той разобличи няколко неистини: „ Да, България “ похарчили 100 000 евро единствено в онлайн акция, инвестиция в биткойни и дарения под формата на мислена електронна валута. Разпечатка от Сметната палата посочила, че техен спонсор е и Иван Тодоров.
 Томислав Дончев: Управлението не е да смениш Facebook с Народното събрание Томислав Дончев: Управлението не е да смениш Facebook с Народното събрание
„ Да управляваш не е да смениш Facebook с парламентарната естрада. В момента всички се състезават кой да бъде максимален критик, а е...
Къде са те да разясняват тематиката със глобите върху представители на Европейски Съюз, къде са те и за какво мълчат по тематиките с Русия, тематиката с резолюцията на Екологичен потенциал, тематиката с човешките права, къде са нашите сътрудници, касаещи тематиките за евроатлантическите институции. Днес Корнелия Нинова говорила за смирения и за празници, а в събота тя направила пленум на партията, уточни Георгиев.
Той открои, че Мая Манолова изброила описи, говорейки за проверка, само че къде била тя да разяснява на черно и мрачно измененията в Изборния кодекс? Защо не разясня тематиката какъв брой милиард левове ще бъдат върнати в ръцете на олигарсите, в случай че профилираните прокуратура и съдилища, продължи да пита Георг Георгиев.
„ Именно сътрудниците от „ Да, България “, които прозрачността е едно от най-важни неща проформа, както се оказа, са тези, които забиват най-дълбоко меча си в стабилността и в правовата страна в България “, безапелационен бе Георгиев. Според него това, което следят ГЕРБ като процеси внезапно се отклонява от всичко, което са имали като идеологическа, идейна и политическа платформа в години обратно. „ Заедно с сътрудника и Има Такъв Народ Станислав Трифонов, който най-политически плахо замълча, когато трябваше да бъде политически деен и трябваше да поеме отговорност за ръководството на страната – нещо, за което имаше опция, само че излъга, че не бил кадърен. Ако чака 240 индивида болшинство, това в действителностите в България, няма по какъв начин да се случи към този момент “, отсече Георгиев.
Депутатът от ГЕРБ Тома Биков съобщи, че тези партии мълчат, тъй като явно са взели решение по Изборния кодекс, който е неприличен. Днешното известие от президентството, че е издал декрет, с който привиква на съвещания париите на 5 май, на които да се взема решение новият ЦИК. Всички мълчат по тематиката, както и по тематиките за Русия, за законодателния тероризъм, открои Биков.
 Борисов няма да се кандидатира за президент Борисов няма да се кандидатира за президент
„ Няма да съм аз изрично “. Така министър председателят в оставка Бойко Борисов отговори на въпроса дали ще се кандидатира за президен...
Той не знае на какви критерии ще дават отговор новите членове на ЦИК, какво се чака от тях, на каква тематика ще бъдат, по какъв начин ще преминат и всичко това се случва два месеца преди предварителните парламентарни избори. Ние за разлика от другите партии, не знаех, че през днешния ден ще издаде декрет, това е безспорен скандал, недоумява Биков. Ако ГЕРБ били създали сходно нещо преди изборите, медиите щели да ги унищожат. Всичко е ден за ден и ръководещите в оставка научавали новините от медиите.
Срамно е да бъде разформирована ЦИК и да се даде на президента по негово предпочитание, заяде се Биков с президента. След като нищо не се трансформира, се трансформира тази част и се дава на президента. Това разрушава доверието в изборния развой, уточни депутатът. „ Начинът, по който се направи този Изборен кодекс е безусловно неприличен и жесток “, безапелационен бе Тома Биков.
В момента виждаме нарисувана една имитация и опит цялото изборно законодателство да бъде направено и да бъде приложено, тъй че да завоюват избрани политически сили към кръга на Румен Радев. Това се прави за да завоюва втори мандат като президент, акцентира Тома Биков. Според него страната може да влезе от политическа в конституционна рецесия, тъй като Изборният кодекс бил изработен точно по подобен метод за влизане в рецесия.
Прочетете още по тематиката:
 Борисов: Слави стартира ли да върви на работа? Борисов: Слави стартира ли да върви на работа?
Десетки милиони пари на данъкоплатеца ще изтекат безсмислено, тъй като протестните партии няма да създадат държавно управление и след изборите п...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР