Есента вече е тук и е време да се подготвим

...
Есента вече е тук и е време да се подготвим
Коментари Харесай

Модните тенденции през тази есен

Есента към този момент е тук и е време да се подготвим за нея.

За това кои ще са настоящите фешън трендове в облеклото, бижутата и грима, ни споделя Наталия от канала във Vbox7 Natali’s Beauty.

Тенденции в грима

През есента на 2017 година по клепачите ще доминират металическите отражения и комбинациите сред студени и топли тонове – графитено сиви нюанси ще се преплитат с бронзови и червеникави цветове. И в случай че през лятото залагахме на леката визия, то през есента трагичният взор ще е на респект.

Устните пък са съвсем недоловими – естествени единствено с еликсир или леко Nude червило.
 Кейт Хъдсън Кейт Хъдсън
ПРЕДИ и СЛЕД грим: 14 невероятни трансформации

10 минути заран, с цел да си красива през целия ден

Асиметрия в бижутата

За почитателките на бижутата, през този сезон се залага на асиметричност изключително мощно изразена в обеците. Тенденцията тук е едната обеца да бъде огромна и обемна, а другата – или изчезнала, или съвсем недоловима, или пък просто част от комплекта, само че без основна роля.

Прическите – небрежни и естествени

За огромна наслада на всички дами, заран няма да се постанова да отделяме доста време в подредбата на косите си. За есен 2017 година коафьорите са безапелационни, че небрежните, разпилени като че ли от есенния вятър и леко начупени и влажното време коси са изцяло задоволителен съставен елемент за новост във визията.

Цветовете пък са извънредно естествени и натурални като не се виждат по-открояващи се бои. Друга доста настояща прическа е прибраната с панделка коса и като цяло ниските опашки с изключително деликатно приглаждане в корените.

Цветовете в облеклата

Както всяка година, по този начин и през 2017-та, Институтът по цветове Пантон оповестява кои ще бъдат най-често срещаните нюанси в дрешника ни, а и във всяко едно направление в живота ни – интериор, щемпел и прочие

Как наподобяват супермоделите в всекидневието си

Епични фешън гафове, които нямат пояснение

Красиви, богати, наситени тонове на аленото, мекото синьо, земните тонове и едно фантастично златно зелено. Тези цветове ще виждаме по рокли от богати материи като коприна и кадифе.

Още за стилните трендове на през тази есен научете в новото видео от канала Natali’s Beauty.

За още вести и забавни материали харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР