Есента трайно се настои при нас - и като температури,

...
Есента трайно се настои при нас - и като температури,
Коментари Харесай

Есента е време за още почивки! Ето кои са топ дестинациите за родните знаменитости този сезон

Есента трайно се настои при нас - и като температури, и като въодушевление, и като привички. Тенът от лятото изсветлява, само че вариантите за есенни пътувания са все по този начин привлекателни, въпреки и надалеч от брега на морето. 

Пътуването в чужбина е все по този начин допустимо при избрани условия, свързани с пандемията, а известните българи стегнаха куфарите, качиха се на самолетите и към този момент се любуват на културни дестинации. Ето и кои са топ изборите тази есен:

Виж още: Жанета Осипова от Кападокия: " Аз съм егоистична, нетърпелива и малко несигурна "

Италия

Няма по какъв начин да не стартираме с положителната остаряла Италия. Полетите към Апенините са всекидневни, а вариантите - безчет. На шопинг в Рим отскочиха Николета Лозанова и поп-фолк певицата Ария. Милано пък беше изборът на инфлуенсърката Доби Тафкова, която също не пропусна да обиколи бутиците в стилната столица.

Виж още: Още една поп-фолк певица стана майка! Лорена гушна първороден наследник и това не е всичко 

Скандинавия

Скандинавските страни не са измежду най-предпочитаните дестинации за туризъм измежду родните туристи, само че повода за това може би е напълно в неналичието на известност. Инфлуенсърката и звезда от " София Ден и нощ " Теди Цветкова обаче пътува през септември в обичаната си Дания и в частност Копенхаген. " Била съм на толкоз доста места, нищо не може да размени метода по който се усещам тук… спокойствието, хубостта, усмихнатите хора- най-щастливата нация в Европа ", съобщи в обява тя.

Моделката Мариана Маринова пък отиде чак в далечна Финландия и в частност Хелзинки.

Виж още: Едно богатство на 2 годинки! Синът на Благой Георгиев и Златка Райкова с рожден ден и занимателно клипче 

Централна и Източна Европа

Още една малко известна дестинация, само че необикновено красива и забавна, а и бюджетна. Примерите от известните българи идват от Михаела Филева и Михаела Маринова. Двете не са дружно, само че пък ни подсетиха за едни приятни дестинации - Варшава и Братислава. 

Виж още: Красивата другарка на Иво Аръков с пояснение в обич: " Лудо влюбена съм в теб "  

Турция

Южната ни съседка постоянно е добра концепция. Там е уместно за морски туризъм доникъде на октомври, а за културен - целогодишно. Истанбул е на няколко часа път с автомобил, само че пък плеймейтката Жанета Осипова ни подсети и за друга перла - Кападокия.

Изображение: https://www.instagram.com/janetaosipova/
https://www.instagram.com/teddy_tsvetkova/
https://www.instagram.com/nikoleta_lozanova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР