Есента наистина е сезонът на промяната. Въздухът се чувства почти

...
Есента наистина е сезонът на промяната. Въздухът се чувства почти
Коментари Харесай

Днес е най-силно енергийният ден на октомври, който ще донесе на всяка зодия позитивна промяна

Есента в действителност е сезонът на смяната. Въздухът се усеща съвсем осезаемо друг и евентуално това е по този начин, тъй като Слънцето пътува през съществения въздушен знак на Везни , което ви подтиква да дадете приоритет на връзките в живота си.

Докато всеки зодиакален знак има наклонност да претърпява всеки сезон малко поразлично, 15 октомври несъмнено ще бъде най-хубавият ден за всяка зодия, защото дава приоритет на умствената стимулация и личностното израстване.

осветява с венерианска светлина единството, връзките и другарството , тъй че шерването на мисли и хрумвания с обичаните ви хора е нещо, което идва естествено през това време. На 15 октомври Слънцето във Везни ще образува тригон с Юпитер във Водолей , което ще разреши на вашето възприятие за себе си да получи по този начин нужния подтик от най-голямата планета в нашата Слънчева система. Тъй като всеки зодиакален знак има Везни и Водолей някъде в своята натална карта, той ще се прояви по разнообразни способи.

Ето какво би трябвало да очаквате на 15 октомври съгласно зодията си:
 Какво да чака всяка зодия от вълшебния 15 октомври  Какво да чака всяка зодия от вълшебния 15 октомври  Какво да чака всяка зодия от вълшебния 15 октомври  Какво да чака всяка зодия от вълшебния 15 октомври
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР