Есента е тук и бавно започваме да прибираме летните дрехи

...
Есента е тук и бавно започваме да прибираме летните дрехи
Коментари Харесай

Дамските обувки, които не бива да липсват от есенния ви гардероб

Есента е тук и постепенно започваме да прибираме летните облекла и обувки, с цел да ги сменяем с по-топли есенни такива. Но коя е първата дума, за която се сещате, когато чуете думата есенни дамски обувки? Да, ботушите! Познаваме ги, обичаме ги, радваме се на есента, с цел да ги носим. Можем да ги съвместим с доста и разнородни тоалети. Но знаете ли, че ботушите не са единствената есенна обувка, с която разполагаме! Има цяла гама от шикозни, стилни и комфортни обувки, които заслужават място в дрешника ни, когато листата стартират да пожълтяват. Така че идващия път, когато желаете да посегнете към правилния остарял чифт ботуши, вместо това се обърнете към някоя от тези стилни други възможности: 


Лоуфъри
Класическите мокасини са най-хубавата равна обувка за есента. Тя е комфортна и в това време придава доза грациозност на всеки тоалет. Съчетайте я с обичаните си тесни дънки и комфортен пуловер за най-лесния аутфит или я превърнете в обичаната си офис обувка за есента. Те наподобяват еднообразно добре както с поли и рокли, по този начин и с панталон и сако.
Сабо с ток
Сабото с ток е най-хубавият сурогат на обичаните ви боти с ток. Те са задоволително затворени, с цел да се считат за подобаващи за времето, само че отворената пета придава на визията ненадейно преимущество. Носете ги с всяко облекло, което бихте носили с боти на ток, и се пригответе за похвали - ще получите доста. А, в случай че към момента не сте се докоснали до този вид обувка, открийте подобаващ модел измежду големия асортимент  на ССС. Можете да ги намерите в магазините и онлайн.
Обувки с отворена пета
Като една от основните дамски обувки в есенния дрешник, обувките с отворена пета, които са с равна подметка или невисок ток, са по-деликатни и красиви от ботушите. Да не приказваме, че са безумно съвременни и комфортни - какво да не обичате? Носете ги на изтънчено събитие или с по-ежедневно облекло, с цел да го разкрасите и да се почувствате елегантни.
Класическа обувка с ток
Иска ви се да носите токчета? Вместо типичните остри обувки, ботуши или боти с токчета, пробвайте дамски обувки със объл връх и токчета. Стилът се свързва с есента, тъй като е порасналата версия на ученическата униформа. С тях ще се почувствате като че ли се връщате на учебно заведение, само че по един по-елегантен и зрял метод. Изберете обувки с пълен ток, за повече улеснение и, с цел да можете да ходите с тях през целия ден, без да усещате болежка и дискомфорт.
Бели кецове
Свикнали сме да имаме вяра, че през есента и зимата е по-добре да се носят по-тъмни нюанси. Но през последните години, белите кецове трансформираха нещата и в този момент можем да ги носим и през студените месеци. Те са едни от обичаните ни дамски обувки и са тук, с цел да създадат облеклото свежо, ново и извънредно стилно. Носете ги с безусловно всичко, от рокли и поли до дънки и панталони, и се радвайте на комфортна и стилна визия.
Сабо
Gucci популяризира кожените обувки вид " сабо " и в този момент всички се радват на тази наклонност. Те са лесни за обуване, наподобяват извънредно готино с обичаните ви есенни тоалети и са изцяло подобаващи за дните в офиса. Изберете подобаващ модел и ще можете да го съчетаете с съвсем всички облекла в есенния си дрешник.

Ако сте подготвени да приберете летните обувки и да ги замените с есенни, в този момент е най-подходящото време да го извършите. Разнообразете с класическите боти и ботуши с някой забавен модел  от листата ни нагоре. В магазини ССС ще откриете голямо многообразие от модели и цветове, които ще задоволят и най-взискателните. Пазарувайте във физическите магазини и онлайн.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР