Есента чука на вратата и септември вече е в началото

...
Есента чука на вратата и септември вече е в началото
Коментари Харесай

Четири красиви места, които да посетим в България през септември

Есента чука на вратата и септември към този момент е първоначално си, само че към момента имаме доста слънчеви дни, които да ни дадат опция да се насладим на завършения из нашата красива България. Дали ще си пуснем отпуска или просто ще отделим един уикенд за странствуване, ето четири хрумвания за страхотни местоположения, които си коства да се видят, даже да сте ги посещавали. 
Пещерата Проходна 

Любимо място за фотоси на редица фотографи, тук са заснемани доста музикални видеа и даже кино продукции. Пещерата е посещавана най-много през пролетните и летните месеци, като септември е чудесно време да се насладим на нейната хубост и да забележим небето нагоре през божиите очи. С мястото са свързани и редица забавни митове, а в комплект е и друга дестинация от 100-те национални обекта - националния пещерен дом. 
Старият Созопол

Няма никаква гаранция, че през септември времето ще е уместно за плаж, само че сигурно остарялата част на Созопол предлага неповторима атмосфера и опция за разходка. Туристите са доста по-малко, колите - също и човек може умерено да се разноски по калдъръмените улички, да се наслаждения на морския бриз и да седне в някое от към момента работещите заведения, с цел да опита вкусна морска храна в приятна компания и да помечтае до момента в който гледа морето и слуша шума на вълните. 
Белоградчишките скали

 
Един извънреден естествен феномен, който преди години имаше положителни шансове да стане и едно от новите седем чудеса на света. Освен спиращите дъха скални формирания, Белоградчик може да ни предложи богата история и спиращи дъха митове. Наблизо е и пещерата Магурата, която е наложителна дестинация за всеки, който обича България и желае да се запознае с най-древната история по нашите земи. Съветваме да си наемете някой локален лидер, който може да ви опише старите и секрети поверия на това вълшебно място. 
Рилски манастир 

Сигурно някои от вас биха споделили, че с времето това място стана доста комерсиално и загуби своя сексапил, само че за мен то към момента е доста приятна и бих споделил, наложителна дестинация за всички, които не са били в тази свята обител. Рилският манастир носи несравним сексапил и е едно от най-емблематичните места в България. Няма да сбъркате в случай че го включите в листата си за пътешестване. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР