Есента чука на вратата, а това значи, че е време

...
Есента чука на вратата, а това значи, че е време
Коментари Харесай

5 чифта обувки под 50 лева, които си заслужават всяка стотинка

Есента чука на вратата, а това значи, че е време да изпратим сандалите и отворените обувки назад в ъгъла на шкафа и да се запасим с нови обувки, които да ни служат правилно през променливите есенни дни.

Дойде ли нов сезон, всички се втурваме по магазините в търсене на идеалния чифт обувки, само че всички знаем добре, че идеални неща няма.
 Идвам от Франция, имам невероятна история и ухая по най-прекрасния метод... Edna предлага Идвам от Франция, имам невероятна история и ухая по най-прекрасния метод...
Все отново можем да реализираме съвършенство по следния метод - просто би трябвало да си изберем няколко чифта обувки, с които да създадем нашата идеална дребна войска за есенните дни. Така ще сме готови за моментите, в които времето е съвсем лятно, както и за дните, в които ни се коства, че дъждът няма да спре да се изсипва от небето.

Идваме ви на помощ с цели 5 оферти, които да включите към армията си от есенни обувки. Всеки един чифт коства под 50 лв. и сигурно може да ви влезе в приложимост през есента. Просто вижте какво ви липсва и попълнете редиците на армията си!

Кецове OMS by Original Marines (22, 99 лева.*)

 обувки Fashiondays

Пазарувай ТУК >>>

С тези спортно-елегантни текстилни кецове краката ви ще наподобяват като истински слънца, до момента в който се разхождате из градската джунгла. Симпатичният им жълт цвят ще усмихне и най-мрачния ден, а подсиленият им връх и равната платформа ще ви дадат нужния комфорт, с цел да покорявате върхове през целия ден.

*А най-хубавото е, че сега можеш да ги купиш за 22, 99 лева вместо за 69, 99 лева

Спортни обувки Vikky by Puma (50, 99 лева.*)

 обувки Fashiondays

Пазарувай ТУК >>>

Съчетанието сред пастелни цветове и велур е същински шлагер през новия сезон, а тези спортни обувки Puma ни дават най-хубавото от двата свята. Те са омекотени по специфичната технология Soft Foam и са направени от първокачествен велур и еко кожа.

*В момента са понижени с 50%!

Пантофки Schutz (49, 99 лв*)

 обувки Fashiondays

Пазарувай ТУК >>>

Тези бледорозови пантофки с изострен връх са идеални за по-топлите есенни дни, в които не ви се желае да затваряте крачетата си. Подметката им е равна, пристягат се с връзки и наподобяват като по-елегантната версия на сантименталните балетни обувки.

*Спестяваш 155 лева, в случай че ги купиш в този момент, тъй като истинската им цена е 204, 99лв!

Гумени боти Brogue Chelsea by Buffalo (36, 99 лева.*)

 обувки Fashiondays

Пазарувай ТУК >>>

Стигнахме и до обувките основани особено за тези дъждовни дни, в които ни се желае да си останем у дома, с цел да избегнем локвите на открито. Но дългът ни зове, а тези гумени боти могат да са ни правилен съдружник в битката с есенните порои. Те са освен практични, само че и доста стилни, а плюсът е, че имат и невисок ток.

*Взимаш ги за 36, 99 вместо за 77, 99 лева

Боти New Look (45, 99 лева.*)

 обувки Fashiondays

Пазарувай ТУК >>>

Тези черни боти от еко кожа са универсалният боец в нашия есенен дрешник. Със своя спортно-елегантен тип и ток от 3,5 см, ботите на New Look са обувките, които можем да носим, когато на открито захладнее. Бъдете сигурни, че ще отиват на всяка ваша дреха и няма да ви предадат, даже и в най-напрегнатите ежедневни обстановки.

*Първоначалната им цена е 59, 99 лева, само че в този момент спестяваш 14 лева и получаваш страхотни боти!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР