Есенният вятър и дъждовното време вече диктуват модата. За да

...
Есенният вятър и дъждовното време вече диктуват модата. За да
Коментари Харесай

Есенен хит - кожено яке за дръзки дами

Есенният вятър и дъждовното време към този момент диктуват модата. За да не избираме сред комфорта и положителния външен тип, се постанова да помислим при подбора на връхна дреха. Всички обичаме практичността, само че както и при обувките, по този начин и при якетата и палтата няма универсални решения, които да подхождат на всичко.

Има обаче едно главно предписание - с цел да сме красиви, не е нужно да измръзваме. А и кой би се впечатлил от посиняла от мраз госпожица?



Затова би трябвало първо да помислим за комфорта си, без това да значи, че забравяме за стила и елегантната си визия. Все отново разнообразието от есенни връхни облекла на пазара е зашеметяващо. Без да изпадаме в крайности, е добре да включим в дрешника си най-малко няколко варианти, тъй че да сме подготвени за всевъзможни мотиви.

Тъй като никой не обича да се навлича, най-хубавият съвет за сезона е да изберем задоволително плътна връхна дреха. Така ще си спестим неприятното струпване на катове върху себе си. Може да комбинираме якето с обувките и чантите, които имаме. Така, в случай че обувките отиват на определения тоалет, връхната дреха просто ще приключи визията.



Стилно и практично

Изборът на кожено яке е повсеместен за дъждовните есенни дни. И е за предпочитане пред набухналите жилетки, които, сякаш, основават чувство за комфорт и топлота, само че не могат да ни опазят от вятъра.

Коженото яке има и други преимущества - в този момент е неговото време, защото температурите към момента не са паднали под нулата. За по-късите модели скоро ще стане късно. Освен това, изборът му дава послания за убеденост и смелост. Обикновено то е запазена марка на героините от екшън филмите. И на дамите със уязвимост към моторите.

Добре е да уточним, че якето би трябвало да бъде от естествена кожа. Магазините са цялостни с доста положителни фалшификати, които съвсем по нищо не се отличават от оригинала, а качеството им също е високо. Разликата обаче е в издръжливостта на материала - изкуствената кожа нормално се износва след към 4-5 години, до момента в който естествената наподобява добре даже след 20 години, при изискване че се пази.

Шлиферът

Тази дреха е сякаш особено направена за есента. Отговаря на меланхолията на сезона с нужната зряла възраст, без да <210> се опълчва и провокира асоциации за душевно равновесие.

Освен това, шлиферът сполучливо ни пази от вятъра със застъпването при копчетата. По-дългите модели пък са желани - изключително когато е дъждовно.



Пончото

Понякога през есента на открито ситуацията е толкоз неприветлива, че ни се желае да се омотаем в домашното пухкаво одеяло на излизане или пък да останем под него на дивана. И защото не можем да го създадем, пончото може да се яви като компромисен вид.

То е олицетворение на самия комфорт по метода, по който ни загръща отвред. Благодарение на дизайнерските хрумвания пък наподобява атрактивно и напълно не буди асоциации с домашните одеяла.



От суичъра до грейката

В взаимозависимост от мотива, бихме могли да се спрем и на по-спортни разновидности. Някои суичъри на процедура могат да заменят якето. При интензивно придвижване пък грейките без ръкав могат да се окажат извънредно потребни, защото не лимитират придвижванията. Жилетките също са алтернатива, само че би трябвало да имаме поради, че плетивото не е в положение да спре неприятния вятър.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР