Есенният полусезон в България приключи с дерби между ЦСКА и

...
Есенният полусезон в България приключи с дерби между ЦСКА и
Коментари Харесай

Betano представя: Най-добрите 10 в есенния дял на Първа лига

Есенният полусезон в България завърши с дерби сред ЦСКА и Лудогорец. Победата на " армейците “ пък завърза интригата за пролетта. Подобно нещо от дълго време не се бе случвало у нас. Въпреки сериозните рецензии, българската лига още веднъж продуцира два тима в груповата фаза на Европейските клубни шампионати, а макар странните решения на БФС, шампионатът към момента предлага задоволително развлечение за почитателите

От началото на идващия сезон, мачовете от Първа лига ще заемат осезаемо място в тиражите на най-новия букмейкър Betano.bg, който започва у нас този месец. Ако побързате да извършите betano bg регистрация , ще получите в допълнение бонус от 100% до 300лв., който може да употребявате за залог на мачовете в другите шампионати.

Ето по какъв начин, специалистите от Betano подредиха най-хубавите футболисти от първата фаза на шампионата в ранглиста топ 10.

10. Пиерос Сотириу – след раздялата с Кешеру, Сотириу се утвърди като най-опасния футболист в състава на Лудогорец. Кипърският национал е вторият най-резултатен нападател в шампионата, изоставайки единствено на един гол за Жорди Кайседо. Сотириу е част от новото лице на Лудогорец, към който ще бъде граден и тима за идващите години.

9. Дориан Бабунски – 25 годишния нападател вкара цели 10 гола с екипа на Ботев Враца, което му обезпечи и повиквателна за националния отбор на Северна Македония. Таранът е вкарал 8 от последните 10 гола за врачани, с което си завоюва интереса на софийските грандове. Висока ефикасност в отбор, който се бори за оцеляване. Какво ли може да направи Бабунски при малко по-високопрофилен тим. Чудесна опция за първи голмайстор в тиражите на Бетано, които ще ни забавляват през идната година.

8. Георги Йомов – Крилото на ЦСКА бе с съществена заслуга за класирането в груповата фаза на Лигата на Конференциите. Йомов сподели необикновено израстване, а пристрастеността му на терена бързо го утвърди като любим на " алена “ България.

7. Георги Миланов – страховит гол във Вечното дерби и мощни изяви от първите мачове. Жоро сподели, че е най-класния футболист в отбора на Станимир Стоилов, макар, че не бе в идеална кондиция при започване на сезона. Ако Левски успее да го задържи, той ще има водеща роля в отбора, която бързо ще се материализира във завръщане измежду избраниците на Ясен Петров.

6. Маркиньос – Асистенция на бразилеца донесе успеха в последния мач на Ботев Пловдив против Царско село. Маркиньос наниза 6 гола в първата част на сезона, а " жълто-черните “ дават сериозна поръчка за третото място и присъединяване в Европа през идващия сезон. Пловдивчани демонстрират страховит футбол и са приятната изненада на сезона, съгласно betano bg.

5. Ивайло Чочев – националът е единствения ярък лъч в сезона на ЦСКА 1948. Тимът обаче си върна няколко футболисти от Царско село, а към селекцията към този момент ще бъдат включени и чужденци, което е сериозна поръчка за надалеч по-добро показване на есен. Въпреки, че играе като полузащитник, Чочев е най-резултатния футболист на " алените “ и неоспорим водач на отбора.

4. Димитър Илиев/Георги Минчев – нападателите на Локомотив Пловдив осъществиха надлежно 8 и 9 гола досега. " Смърфовете “ стартираха много едва сезона и въпреки всичко са единствено на една точка от топ 6. Странната скица на шампионата би им дала отличен късмет да играят бараж за Европа. Тимът е и измежду топ любимците на betano bg за победител в шампионата за " Купата на България “. Следващият противник в шампионата е ЦСКА, а Локо несъмнено ще се нуждае от резултатното си нападателно дуо с цел да повтори триумфа от 2018-та и 2019-та.  

3. Жорди Кайседо – топ нападателя на Първа лига с цели 12 попадения. Еквадорецът е единствено на 24 години, а играта му с глава е на международно равнище. Не е инцидентно, че ползата към него е сериозен, само че ЦСКА не трябва да го продава, в случай че желае да се бори за купата в края на май.

2. Кирил Десподов – крилото на Лудогорец си писа оценка от " доста добър 5 “ за сезона. Десподов е най-острият български футболист и се трансформира в незаместим водач за националния отбор. Същото важи и за клубния му тим, който обаче не се радва на огромно развиване в последните два сезона.

1. Юрген Матей – капитанската лента трансформира играта на нидерландеца по невъобразим метод. От началото на сезона той ни демонстрира доста високо качество. Играта му се характеризира с желязно успокоение в защита, където съвсем не позволява неточности. Освен всичко, Матей вкара и двата най-важни гола за сезона на ЦСКА – победните против Лудогорец и Виктория Пилзен. Към тях можем да прибавим красивия надвит гол против ЦСКА 1948. Ако ЦСКА към момента може да продуцира трансфер в топ 5 шампионатите на Европа, Матей е нашия любимец. Ако обаче успее да го резервира и през зимата, ЦСКА доста ще усъвършенства коефициента си за шампионска купа в тиражите на Betano.

Борбата за купата в Първа лига ще е в действителност жестока, а вие не забравяйте, че може да започнете годината с 5 лв. подарък, в случай че извършите своята Betano регистрация до края на месеца.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР