Есенната атмосфера е изключителна. Вечерите и нощите й са не

...
Есенната атмосфера е изключителна. Вечерите и нощите й са не
Коментари Харесай

Светлината свети в нощния прозорец – ярък маникюр за добро настроение.

Есенната атмосфера е изключителна. Вечерите и нощите й са не по-малко вълшебни от летните. Единствената разлика е, че през лятото е изкушаващо да ги прекарате някъде отвън дома, само че през есента и зимата е доста по-приятно да сте в нежната светлина на кухнята или под топло одеяло, наслаждавайки се на спокойствието и тишината.

Ритъмът се забавя, през есента би трябвало да можете да се насладите на тази елементарност, тази огромна мощ. Времето, когато годишният цикъл приключва. Есента е красива, по собствен метод и на всеки е обещано да хване тази вълна.

Единственото нещо, което в действителност е мъчно през есента, е непрекъснатата отегчителност на дните. Особено през вискозния ноември, когато слънцето е съвсем невидимо. В такива моменти желаете нещо блестящо, извънредно. Нека прибавим толкоз малко бляскавост и многообразие към нашия облик.

Маникюрът дава милион благоприятни условия да бъдете ярки. Всеки ден има от ден на ден нови хрумвания и стилове, всеки по-добър от другия. Остава единствено да изберем и тук ние се притичваме на помощ.

1. 

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР