ЕС увери, че санкциите срещу Русия заради действията в Украйна

...
ЕС увери, че санкциите срещу Русия заради действията в Украйна
Коментари Харесай

ЕС е обещал на Украйна да не премахва санкциите срещу Русия

ЕС увери, че глобите против Русия поради дейностите в Украйна остават, до момента в който не се възстановят нашата автономия и териториална целокупност. Това съобщи украинския президент Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога след днешната среща ЕС-Украйна в Брюксел.

Зеленски и ръководителят на Европейския съвет Шарл Мишел  Шарл Мишел Шарл Мишел – белгийски политик и министър председател на страната. Шарл Мишел е роден на 21 декември 1975 година в приканиха Москва да ползва споразуменията от Минск. Попитан дали Украйна ще вкара наказания за Русия поради покушението против Алексей Навални, Зеленски уточни, че страната му ще следва стъпките на интернационалната общественост.

Върховният представител на Европейски Съюз по външната политика и сигурността Жозеп Борел означи, че Европейски Съюз отпуска на Украйна помощ за битка с дезинфорацията и в поддръжка на гражданското общество и природосъобразната стопанска система. Европейската помощ не е безусловна, не сме благотворително сдружение.

Поставяме условия за промени и за реализиране на цели, разясни той. Мишел посочи, че в последните пет години Европейски Съюз е обезпечил за Киев 15 милиарда евро, разпределени сред заеми и помощи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР