ЕС трябва да запази своето единство при преговорите за бъдещите

...
ЕС трябва да запази своето единство при преговорите за бъдещите
Коментари Харесай

Борисов пред Шарл Мишел: ЕС трябва да запази единство при преговорите за Брекзит

ЕС би трябвало да резервира своето единение при договарянията за бъдещите си връзки с Обединеното кралство. Това съобщи в Брюксел министър председателят Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г на ръководителя на Европейския съвет.

"В интерес и на двете страни е да реализираме съглашение преди края на преходния интервал, приключващ на 31 декември 2020 година ", заяви още министър-председателят.

"Същевременно би трябвало да се работи за сюжет на излаз без договорка ", безапелационен бе Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 година



"Рискът от такова развиване изисква и повишение на подготвеността на национално равнище, както и на информираността на жителите и бизнеса за последствията ", написа Борисов.

Европейски Съюз би трябвало да резервира своето единение при договарянията за бъдещите си връзки с Обединеното кралство. В интерес и на...
Публикувахте от в
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР