ЕС ще реши дали да признае предстоящите по-късно тази седмица

...
ЕС ще реши дали да признае предстоящите по-късно тази седмица
Коментари Харесай

ЕС ще реши дали да признае президентските избори в Русия след вота

ЕС ще реши дали да признае идните по-късно тази седмица съветски президентски избори след вота, съобщи представител на Европейската комисия на конференция в Брюксел. Той означи, че занапред е ясно, че резултатите от гласуването в завзетите украински области няма да бъдат признани от Европейски Съюз.

" Обикновено не се произнасяме до произвеждането на изборите ", сподели представителят. " Знаем по какъв начин изборите се провеждат при настоящето ръководство в Кремъл и по какъв начин ще наподобяват. Продължават репресиите над политическите съперници, те биват тровени и убивани в пандиза. Виждаме натиска над свободните медии и гражданското общество ", добави той, представен от Българска телеграфна агенция.

Много е мъчно да чакаме свободни и почтени избори, в които съветските жители имат същински избор. Ще преценим дали да признаем съветските президентски избори, откакто забележим целия развой. Русия привиква нелегално избори, в прорез с интернационалното право, в завзетите краткотрайно украински области. Изборите в тези области няма да бъдат приети от Европейски Съюз, добави представителят.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР