ЕС ще реши дали да признае предстоящите по-късно тази седмица

...
ЕС ще реши дали да признае предстоящите по-късно тази седмица
Коментари Харесай

ЕС ще реши дали да признае президентските избори в Русия след вота

Европейски Съюз ще реши дали да признае идните по-късно тази седмица съветски президентски избори след вота, съобщи през днешния ден представител на Европейската комисия на конференция в отговор на въпрос. Той означи, че занапред е ясно, че резултатите от гласуването в завзетите украински области няма да бъдат признани от Европейски Съюз, съобщи Българска телеграфна агенция.

Обикновено не се произнасяме до произвеждането на изборите, сподели представителят. Знаем по какъв начин изборите се провеждат при настоящето ръководство в Кремъл и по какъв начин ще наподобяват. Продължават репресиите над политическите съперници, те биват тровени и убивани в пандиза. Виждаме натиска над свободните медии и гражданското общество, добави той.

Много е мъчно да чакаме свободни и почтени избори, в които съветските жители имат същински избор. Ще преценим дали да признаем съветските президентски избори, откакто забележим целия развой. Русия привиква нелегално избори, в прорез с интернационалното право, в завзетите краткотрайно украински области. Изборите в тези области няма да бъдат приети от Европейски Съюз, добави представителят.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР