ЕС ще подкрепя Украйна толкова дълго, колкото е необходимо -

...
ЕС ще подкрепя Украйна толкова дълго, колкото е необходимо -
Коментари Харесай

Шарл Мишел пред ООН: ЕС ще подкрепя Украйна толкова дълго, колкото е необходимо

ЕС ще поддържа Украйна толкоз дълго, колкото е належащо - това сподели ръководителят на Европейския съвет Шарл Мишел  Шарл Мишел Шарл Мишел – белгийски политик и министър председател на страната. Шарл Мишел е роден на 21 декември 1975 година в откакто взе участие в съвещанието на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации по време на годишната среща на организацията в Ню Йорк.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 11768
Войната в Украйна е измежду акцентите в дневния ред на форума, предава Българска национална телевизия.

Мишел изрази мнение, че не трябва да има безнаказаности, че Русия би трябвало да бъде уверена да извърши интернационалните задължения, които е поела.

Той се обърна и особено към Китай, като изиска поддръжката му за преустановяване на войната. Китай се въздържа при общото гласоподаване на на 193-членното Общо заседание, което с огромно болшинство изиска Москва да изтегли войските си от Украйна и да спре сраженията.

" Украйна е място на престъпление и причинителят е в тази стая. Вие знаете кой е той. Кремъл мечтае да възвърне остарялата Руска империя. След Украйна, кой ще бъде идващият? Бих желал особено да се обърна към уважаемия представител на Китай - вие предупредихте Русия да не употребява нуклеарни оръжия и ние приветстваме това. А в този момент Ви молим - дано стигнем по-далеч, дано обединим силите си, с цел да убедим Русия да постави завършек на тази незаконна война, който наранява толкоз доста хора ", акцентира Шарл Мишел  Шарл Мишел Шарл Мишел – белгийски политик и министър председател на страната. Шарл Мишел е роден на 21 декември 1975 година в.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР