ЕС ще ни компенсира с около 55% за помощта за

...
ЕС ще ни компенсира с около 55% за помощта за
Коментари Харесай

Тагарев: ЕС ни компенсира с 55% за помощта за Украйна

ЕС ще ни компенсира с към 55% за помощта за Украйна. Това изясни пред публицисти министърът на защитата Тодор Тагарев. 

Няма да е до края на годината, уповавам се да е идната, сподели той за това по кое време се чака България да получи компенсацията.

В развой на осъществяване е изпращането на втори транш за Украйна, сподели още той.

Вчера стана ясно, че Тагарев е бил заплашван през обществената мрежа Facebook с ликвидиране от мъж на име Григор Димов. Той бе задържан и арестуван под стража.

Няма да разясня, сподели през днешния ден Тагарев. Той не пожела да каже по кое време е получил опасността и какво е пишело в нея. Подчерта обаче, че някои от информациите какво е съдържала тя, не били правилни. Не сподели обаче защо тъкмо приказва. По-рано в Народното събрание водачът на “Възраждане “ Костадин Костадинов изчете известие, за което твърди, че е въпросното изпратено от Григор Димов.

" Съобщението е: Ти българин ли си? Само да ти кажа, че войната стартира през 2014, когато американците, на които ти комфортно си се... незенцурна дума... превзеха Украйна посредством прелом, откакто смъкнаха Янукович и издигнаха Порошенко. А ти си един изменник. Та ти, изменнико, един патрон в тези хранилища оставил ли си, че в този момент майцепродавецо ще раздавате българските муниции? Кои сте ви, бе? Кои сте вие? Зомбирани, фашизирани детайли, изповядващи сатанизъм. Нали знаеш по какъв начин свърши всичко това предния път? ", изчете Костадинов. Той разяснява, че има обиди, само че не вижда закани за ликвидиране.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР