ЕС планира да предостави до 164,5 милиона евро за три

...
ЕС планира да предостави до 164,5 милиона евро за три
Коментари Харесай

ЕС ще предостави 165 милиона евро на тунизийските сили за сигурност за ограничаване на миграцията

Европейски Съюз възнамерява да даде до 164,5 милиона евро за три години на тунизийските сили за сигурност, някои от които са упрекнати в нарушавания на човешките права, доста повече от беше обществено оповестено, до момента в който Брюксел ускорява своя антимиграционен блян.

Финансирането идва, когато блокът е изправен пред политически напън да понижи броя на идващите, което води до увеличение на финансирането за страните, от които хората отпътуват за Европа, макар опасенията за тяхното отношение към мигрантите и търсещите леговище.

Брюксел даде обещание 105 милиона евро финансиране, обвързвано с миграцията, на Тунис в съглашение, подписано предходната година, огромна част от които към момента не са изплатени, споделиха хора, осведомени с въпроса.

Но данните, прегледани от Financial Times, демонстрират, че като цяло Европейски Съюз ще похарчи доста повече за миграцията по разнообразни потоци на финансиране през идващите три години, като към две трети от плануваните 278 милиона евро ще бъдат отпуснати за сигурност и у...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР