ЕС може да бъде катализатор на всички нива. Инвестициите в

...
ЕС може да бъде катализатор на всички нива. Инвестициите в
Коментари Харесай

Мария Габриел, Плевнелиев и Фандъкова: Инвестициите в образованието са най-важни

Европейски Съюз може да бъде катализатор на всички равнища. Инвестициите в образованието са най-дългосрочните и най-важните. Това съобщи евродепутатът Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев. През... към профила по време на полемиката за образованието по време на форума “Европа стартира във Вашето село/град/регион “.

Най-лесно процесите се ускорят с съответни планове, съобщи тя и даде образец за такива.

Росен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и някогашен министър на... към профила съобщи от своя страна, че няма страна на планена в която проблем да е решен от националисти или популисти. Лесно е да се заиграваме със страховетв на хората, доста по-трудно да даваме решенията. Всичко се трансформира пред очите ни с идващата с нова индустриална гражданска война, сподели Плевнелиев.

Гордеем се с образованието в България, уточни той.

Информацията е петролът на бъдещето, сподели някогашният президент.

Системата за обучение би трябвало да е такава, че след 10 години да се гордеем с триумфа на младите, уточни той.
След пет години всичко ще се промени - методът, по който споделяме, методът, по който пазарим, уточни той. Много значимо е да дадем на младите верният метод, сподели Плевнелиев.

Кметът на София Йорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва междинното си... към профила, която също взе участие в полемиката, съобщи че, с цел да подсигуряваме сполучливото бъдеще на младежите най-важното е да влагаме в образованието.

Предизвикателствата пред просветителната система са големи. Имаме няколко доста значими задания в тази посока, за които работим всички. Образованието е народен стратегически приоритет, сподели Фандъкова.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР