ЕС изготвя разширени санкции за програмата за ракети и дронове

...
ЕС изготвя разширени санкции за програмата за ракети и дронове
Коментари Харесай

ЕС обмисля разширени санкции срещу Иран след атаката срещу Израел

Европейски Съюз изготвя разширени наказания за програмата за ракети и дронове на Иран в отговор на офанзивата на ислямската република против Израел, само че Обединеното кралство и европейските държавни управления се съпротивляват на натиска да дефинират елита Революционната армия като терористична организация.

Нарастващо болшинство от столиците на Европейски Съюз поддържат новите наказания, които ще бъдат ориентирани към иранските мрежи, които доставят подкрепяните от Иран въоръжени групировки в района, съгласно четирима души, осведомени по въпроса.

Но някои длъжностни лица се тормозят от по-нататъшно ескалиране на напрежението с дейности, ориентирани към оста - която включва Хизбула в Ливан, Хамас в Газа, бунтовниците хути в Йемен и иракските милиции - по време на подобен неустойчив интервал в Близкия изток.

„ Има съгласие, че ще би трябвало да разтеглим обсега на глобите против Иран [чрез] ориентиране към тяхната стратегия за дронове ... [и чрез] ориентиране към други отвън Иран “, сподели чиновник на Европейски Съюз, осведоми...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР