ЕС е превзет от едни експериментатори, ултразелени, крайно леви троцкисти,

...
ЕС е превзет от едни експериментатори, ултразелени, крайно леви троцкисти,
Коментари Харесай

Каракачанов: Експериментатори в ЕС бутат Европа към война и икономическа криза

ЕС е високомерен от едни експериментатори, ултразелени, извънредно леви троцкисти, които освен бутат Европа към боен спор, само че докараха на Европа една сериозна икономическа рецесия. Унищожиха стопанската система на Германия и на няколко други огромни европейски стопански системи, вършат си опити и с обичайни полезности като фамилията, налагайки еднополовите бракове. Правят си опити и с християнските обичаи на европейците и с тяхната национална еднаквост, и с техния държавен суверенитет. Това сподели ръководителят на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов в Аудиокаста на " Фокус " " Това е България "

" В последната година-година и половина на всички места, където в Европа имаше избори, печелят политически обединения, които са за рационални стопански решения, за отстояване на националния интерес, за отстояване на европейския интерес. А не за ползите на европейските бюрократи, на световните по какъв начин да кажа стратези, които желаят да унищожат идентичността в Европа, и които си вършат опити с стопанската система, и с традициите, историята и нарушават суверенитета на Европа, на европейските страни. Така че виждате, съпротивата е огромна, това няма да подмине и България ", посочи ръководителят на Вътрешна македонска революционна организация.

По думите му след 2021 година Вътрешна македонска революционна организация е понесла поредност от удари, само че въпреки всичко организацията е оживяла. Той добави, че по отношение на социологически изследвания 55-60% от българите желаят да живеят в суверенна страна, сама да взема решенията, да не се ръководи от посолствата, да взема стопански решения, които са преференциални за българските жители. А не преференциални за утопистите и служителите в Брюксел, които са някакви ултразелени войнолюбци.

" Нашата упоритост е да се опитаме тези хора да ги активираме, представители на това общество - национално мислещото, българското общество да бъдат привлечени, с цел да се построи нещо ново, като един нов политически план, който е опция на сегашната сглобка от безлични, послушни и антибългарски партии. Това е смисълът ", бе безапелационен Каракачанов.

 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР