ЕС да не признава Владимир Путин за легитимен президент на

...
ЕС да не признава Владимир Путин за легитимен президент на
Коментари Харесай

„Не признавайте Путин за президент. Санкционирайте всички от „Списъка Навални“

ЕС да не признава Владимир Путин за законен президент на Русия, за глоби всички съвсем 8000 души от и да не щади съветските управници на второ и трето равнище.

Тези апели прозвучаха в Европейския парламент в Брюксел на спор, отдаден на гибелта на Алексей Навални. Той бе проведен от Комисията по външни работи, Подкомисията по правата на индивида и Делегацията за връзки с Русия. Призивите бяха отправени от съветски опозиционери.

„ Списъкът Навални “ бе огласен още през май 2022 година В него тогава влизаха 6000 души, а през днешния ден броят им към този момент е 7945. Тези хора са считани за гръбнака на режима на Путин.

„ Посегнете на приятелите на Путин, отнемете имуществото им. Разследвали сме ги, открили сме кои са “, настоя Леонид Волков от основания от Навални Фонд за битка с корупцията (ФБК) и някогашен началник на предизборния щаб на опозиционера.

Разследвания на ФБК уличиха редица приближгени на Кремъл в владение на първокласни покои по целия свят. По думите на Волков в тези следствия излиза наяве кой управлява парите, къде отиват те, къде тези хора най-вече ги боли, когато ги ударят.

Опозиционерът, който взе участие отдалечено в дебата, изиска също иззетите активи на хората от Санкциите против хората от „ Списъка Навални “ да бъдат дадени на ФБК, който да оспуска стипендии на публицисти.

В противоположен случай все по-често ще се случва това, което стана преди 6 дни, предизвести Волков. На 16 февруари Навални умря в трудова колония зад полярния кръг.

„ Путин, неговите лейтенанти, режимът се борят за системата, която са построили последните 25 години. Но ние желаеме да забележим по какъв начин тя изчезва. Това е най-подходящият метод да отдадем дължимото на този популярен човек “, сподели Волков за Навални.

Той разкритикува Запада, че не е задоволително корав против Русия. Като следващ образец за крах той даде санкционирането от страна на Англия на шестима души от управата на колонията, къето умря Навални:

„ Някои от тези хора не са имали интернационалните паспорти, не са стъпвали във Англия. Те могат единствено да се изсмеят на глобите, Путин също. “

Необходими са доста съществени наказания, счита Владимир Милов – вицепрезидент на Фондация „ Свободна Русия “ и някогашен съветски вицепремиер. Той посочи, че към този момент ограниченията са единствено против босовете на върха. Трябва обаче да бъдат ударени и хората на второ и трето равнище в ръководството на Русия. Те също са съучастници в закононарушенията на Путин.

„ Те са доста повече от две хиляди “, сподели Милов.

Броят на физическите и юридическите лица, глобени поради съветската експанзия в Украйна, към този момент надмина 2000 души, посочи през вчерашния ден висшият представител на Европейски Съюз за външната политика Жозеп Борел.

По консервативни оценки сега в Русия има 700 политзатворници, съобщи Евгения Кара-Мурза от Фондация " Свободна Русия ". Тя е брачна половинка на опозиционера Владимир Кара-Мурза, който бе неотдавна наказан на 25 години лагер и чието здравословно положение буди сериозна паника.

Общо над 20 000 са били задържани за опълчване на войната в Украйна. Сред тях има 655 малолетни, против които е стартирано наказателно произвеждане, преди да навършат 18 години.

Г-жа Кара-Мурза даде образец с малолетния Никита Уваров, наказан на 5 години затвор, тъй като се опита да взриви постройката на Федералната служлба за сигурност (ФСБ) във виртуална игра.

„ Политическите убийства не са нищо ново за нас. Само в. „ Новая газета “ през годините загуби 6 души отпред с Анна Политковска “, сподели Евгения Кара-Мурза.

Съпругът й е в пандиза, единствено тъй като нарекъл войната „ закононарушение, което би трябвало да бъде наказателно преследвано “ и призовал за нещо като Нюрнбергски развой против военнопрестъпниците.

И тримата опозиционери насочиха обръщение, че Русия е едно, а Путин друго. Същото съобщи и Юлия Навалная – вдовицата на Алексей Навални, преди три дни на среща с външните министри от страните от Европейски Съюз в Брюксел.

Колкото се може повече хора би трябвало да излязат на 17 март, когато са президентските избори в Русия, прикани Владимир Милов. Те щке излязат не с цел да гласоподават, а с цел да покажат, че са срещу режима. Ясно е, че Путин ще завоюва с близо 85 на 100 от гласовете.

„ Те се опасяват. Затова Путин натисна червоно копче и се стигна до гибелта на Навални “, посочи Милов.

Леонид Волков прикани хората да не се опасяват, въпреки че чака през изборните секции да дойдат хора, които да раздават на негласуващите повиквателни за военна работа.

„ Големият въпрос е има ли сили съветската съпротива да се сплоти и да стартира да трансформира съветския народ “, съобщи в изявлението си българският евродепутат Александър Йорданов от ГЕРБ-СДС и Европейската национална партия (ЕП).

Той разгласи Путин и режима му за заразно зло, което няма да се промени. И по тази причина би трябвало да бъде изцяло изолирано.

Но е реалност, че съветският народ избира деспот като Путин.

„ Това е огромната цел – по какъв начин да се промени народът. Върху това да се работи. Руската съпротива би трябвало да се сплоти и първата задача, която да си сложи, е да приказва единствено за едно - за победа на Украйна във войната, за прогонване на съветските агресори. Нека помогнем на съветската съпротива, като изолираме съветския режим по всички вероятни канали и пътища “, сподели Йорданов.

Френският либерал Бернар Гета изрази учудването си от това, че руснаците не знаят що е независимост. И се запита каква е тази генетична тайнственост.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР