ЕРП Север извърши рехабилитация на електроразпределителната мрежа в Долни чифлик,

...
ЕРП Север извърши рехабилитация на електроразпределителната мрежа в Долни чифлик,
Коментари Харесай

ЕРП Север обнови мрежови съоръжения на стойност 200 000 лева в 5 населени места в област Варна


ЕРП Север извърши рехабилитация на електроразпределителната мрежа в Долни чифлик, Провадия, Щипско, Храброво и Величково в област Варна в границите на планове от Инвестиционната стратегия на сдружението. По оборудванията от въздушната мрежа ниско напрежение в посочените региони бяха вложени общо 23 000 метра усукани изолирани проводници, характеризиращи се с нараснала резистентност на метеорологични условия, като летни стихии, снегонавявания, обледявания. Подменени бяха и част от стълбовете, с цел да бъдат минимизирани възможни спешни събития и с цел да се усъвършенства електроснабдяването на десетки хиляди поданици от включените в плана обитаеми места.

Електроразпределение Север обслужва мрежа с обща дължина от 42 526 км в областите Варна, Велико Търново, Габрово, Добрич, Разград, Русе, Силистра, Търговище и Шумен. Обектите от Инвестиционната стратегия на сдружението се извършват в сходство с регулаторните условия за развиване на електроенергийната инфраструктура в България. Дейностите по електроразпределителните уреди са част от провежданата политика на сдружението за поетапно възобновяване на мрежови обекти за обезпечаване на непрекъснатост на снабдяването и качество на доставяната електрическа сила.

Модернизираната мрежа в рехабилитираните обитаеми места е с потенциал да поеме нараснало ползване и разрешава присъединение на нови клиенти от новоизграждащи се обекти с жилищно или бизнес предопределение.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР