ероятно не сте си представяли, колко голяма е ползата от

...
ероятно не сте си представяли, колко голяма е ползата от
Коментари Харесай

Чудодейната полза от лимонената вода

ероятно не сте си представяли, какъв брой огромна е изгодата от потреблението на вода с лимон.

Топлата вода с лимон има голям брой потребни свойства за здравето на индивида, като също така е и извънредно пестелив способ, написа Daily Sabah.

Ето няколко от преимуществата на лимонената вода, в случай че я пиете всяка заран на гладно в продължение на един месец:

Укрепва имунната система

Топлата вода с лимон има антисептични и лечебни свойства. Ако в границите на един месец пиете всяка заран на гладно лимонена вода, напитката ще предотврати увеличението и размножаването на патогенните бактерии, предизвикващи разнообразни инфекции и болести. Ще ви помогне да укрепите имунната си система и да се отбраните от инфекции като грипа, да вземем за пример.

Редовното пиянство на лимонена вода разтваря пикочната киселина и по този метод служи за профилактика и лекуване на болести като ревматизъм.

Чаша лимонена вода понижава киселините. Успоредно с това водата с лимон балансира равнището на калция и кислорода в черния дрoб , подтиква неговата активност и го укрепва.

Пиенето на лимонена вода е потребно за профилактика на ракови болести. Изследванията демонстрират, че лимонът, който има противотуморен резултат, понижава риска от развиване на ракови болести.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР