Еротичните фантазии посещават нежната половина от човечеството по-често отколкото мъжете,

...
Еротичните фантазии посещават нежната половина от човечеството по-често отколкото мъжете,
Коментари Харесай

Най-популярните секс фантазии на жените

Еротичните мечти посещават нежната половина от човечеството по-често в сравнение с мъжете, това сподели допитване на социолози. Ето кои са 10-те най-често срещани еротични мечти при слабия пол:

Доминиране
По-зрелите дами желаят доминирането в секса, въпреки че кой знай за какво крият този факт. Фантазиите за командването в леглото могат да бъдат най-разнообразни и екзотични, само че най-разпространеният вид е мъжът, вързан с белезници за леглото и дамата да прави с него каквото си изиска.

Подчинение
Има дами, на които им харесва да командват, само че има и такива, на които им е прелестно да се подчиняват и да извършват всички стремежи на мъжа.

Секс с чужд
Оказва се, че доста дами са привличани от облика на по този начин наречения нощен чужд, написа woman.bg. При това той би трябвало да бъде висок, мощен и неустрашим. Жените просто мечтаят да срещнат измежду нощ прелестен чужд мъж и да вършат обич с него. По предписание този мъж не би трябвало да бъде с отчетливо изразени черти на лицето, тъй като цялата хубост е в тайнствеността на облика, който изчезва с настъпването на утрото.

Секс в офиса
Жените, които работят в офиси, постоянно мечтаят за секс с шеф или сътрудник. При това обстановката би трябвало да бъде неочаквана, без предварителна подготовка. Сексът върху бюрото в офиса в работно време или след работа е една от основните полови мечти.

Многочасово наслаждение
Най-невинната еротична фикция е безкрайната обич. Голям брой дами, изключително в случай че от дълго време не са правили обич, мечтаят за дълги удоволствия, които не престават най-малко няколко часа.

Изнасилване
Учудващо е, само че една от най-популярните женски мечти е изнасилването. Трябва да се означи, че дамите се отдават на такива мечти единствено, когато те са неосъществими, т.е. намират се в цялостна сигурност. Като дамите не желаят в действителност да станат жертва на подобен вид тормоз, а по-скоро мечтаят за по-груб секс, по време на който сътрудникът е преобладаващият.

Секс на извънредно място
Това е една от най-желаните женски мечти. Реализацията ѝ зависи от смелостта и дързостта на някой от двамата сътрудници. Секс може да се прави на всички места – в пробната, палатката, лодката, на покрива. Тази фикция разрешава да се украсят сивото всекидневие и еднообразните дни.

Ролята на продажница
Стана също ясно, че доста дами просто мечтаят най-малко един път да изиграят ролята на продажница. При това желанията варират – от улична до елитна продажница. Такъв секс е буен, самоуверен и разкрепостен, в него дамата изцяло може да се разкрие и да покаже на какво е способна.

Екзотика
Много дами мечтаят за другоземен секс на извънредно място с сътрудник от друга народност. Често обект на такива мечти стават италианците, които са известни със своят пристрастеност и сантименталност.

Групов секс
Тази фикция е минимум известна, само че въпреки всичко има място. При това съпернички не се позволяват, а мъжете би трябвало да бъдат красиви, с загар и да се възхищават от дамата. При това състояние е допустимо да се стигне даже до покоряване на дамата.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР