Еротичен скандал с преподавателка от Медицинския университет в София. На

...
Еротичен скандал с преподавателка от Медицинския университет в София. На
Коментари Харесай

Скандална преподавателка от столичен университет налапа мъжки пръсти в час

Еротичен скандал с преподавателка от Медицинския университет в София. На видеокадри се виждат интимни подиуми по време на онлайн лекция със студенти.

Видеото е изпратено от студенти от Медицинския университет в София. Те настояват, че това е онлайн лекция по биохимия от последните дни. Преподавателката е от Предклиничния академични център, описват студенти.

На видеото се вижда по какъв начин мъж застава зад преподавателката, а тя облизва пръстите на ръката му.

В телефонен диалог от висшето заведение обявиха, че стартира вътрешна инспекция.

Днес на брифинга на Националния действен щаб здравният министър проф. Костадин Ангелов бе помолен да разяснява случая. "Аз това не мога и да го разясня. За мен това... думата не ми идва. Аз също повеждам такива лекции на студенти по хирургия. Недоумявам кой е принципал... Доколкото знам висшите учебни заведения са самостоятелни ", сподели той.

Според сексолога Станка Маркова сцената е неприемлива. А видеото бързо се популяризира сред студенти и от други университети.

"Тя е щастлива, просто това ме накара да направя асоциация с Кобилкина, която през вчерашния ден демонстрираше с един сладолед по какъв начин се вършат ефикасни и сладострастни неща с устата ", сподели проф. Маркова. "Грешка номер 1 - зъбки. Прекрасно, в случай че хапвате пържола там ги употребявате, само че когато вземете кренвирша на обичания мъж, никакви зъбки не трябвало да има въобще ", изясни Наталия Кобилкина.

От началото на пандемията жертви на видеокамерите си станаха депутати и участници в коментарни излъчвания по целия свят. Повечето се разделиха с работните си места.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР