Еротичен скандал с преподавателка от Медицинския университет в София. На

...
Еротичен скандал с преподавателка от Медицинския университет в София. На
Коментари Харесай

Наша преподавателка облиза мъжки пръсти пред камера, усмихна се доволна и шокира студентите

 Еротичен скандал с преподавателка от Медицинския университет в София. На фрагменти, изпратени до, се виждат интимни подиуми по време на онлайн лекция със студенти.

Видеото ни изпращат студенти от Медицински университет София. Твърдят - това е онлайн лекция по биохимия от последните дни. Преподавателката е от Предклиничния академични център, описват студенти. На видеото се вижда по какъв начин мъж застава зад преподавателката, а тя облизва пръстите на ръката му. 

До края на работния ден от Медицинския университет не разясниха тематиката. В телефонен диалог обаче от висшето заведение обявиха, че стартира вътрешна инспекция.

Според сексолога Станка Маркова сцената е неприемлива. А видеото бързо се популяризира сред студенти и от други университети. 

" Тя е щастлива, просто това ме накара да направя асоциация с Кобилкина, която през вчерашния ден демонстрираше с един сладолед по какъв начин се вършат ефикасни и сладострастни неща с устата ", каза проф. Маркова.

От началото на пандемията жертви на видеокамерите си станаха депутати и участници в коментарни излъчвания по целия свят. Повечето се разделиха с работните си места. Ще има ли последици за българската преподавателка - предстои да разберем.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР