Ерол Спенс-младши (22-0, 19 КО) е една от изгряващите звезди

...
Ерол Спенс-младши (22-0, 19 КО) е една от изгряващите звезди
Коментари Харесай

Ерол Спенс отказал 2.5 милиона долара, за да излезе срещу Мигел Кото

Ерол Спенс-младши (22-0, 19 КО) е една от изгряващите звезди на американския бокс. 27-годишният спортист е потвърдил, че е първокласен войник в полусредна категория, като завоюва купата на IBF през май, отказвайки Кел Брук. Следващата борба на Спенс няма да се случи по-рано от януари 2018-та година, а в нея той ще пази купата си против опитния деец Лемонт Питъсън (35-3-1, 17 КО).

Докато доста почитатели на бокса биха се заинтересували от това Спенс да се изправи против първенеца на WBA и WBC Кийт Търман, или даже против един от най-опасните боксьори на планетата Терънс Крауфорд, ние е можело да станем очевидци на борба сред него и Мигел Кото още този декември. Въпреки това, както заяви журналиста Дан Рафаел от ESPN, Спенс е избрал да отклони предлагането на "Golden Boy Promotions " на Оскар Де Ла Оя за дълготрайна договорка.

"Спенс, който сега е свободен сътрудник, избра да се бие с Питърсън, в борба, която е промотирана от Ал Хеймон, вместо да подпише с "Golden Boy ", които промотираха първите му 15 срещи. От "Golden Boy " му предложиха 2,5 милиона $, с цел да се изправи против Мигел Кото (41-5, 33 КО) на 2-ри декември в Медисън Скуеър Гардън в Ню Йорк. Спенс отхвърлил това предложение, което включвало и дълготрайно обвързване с промоутърската комания на Оскар Де Ла Оя и извънреден контракт с HBO, съгласно източници, които са осведомени с офертата ", се споделя в отчета на Дан Рафаел от ESPN.

След отхвърли на Спенс, Кото откри конкурент в лицето на Садам Али (25-1, 14 КО) за последната борба в своята кариера.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР