Ерол Мюмюн има нуждата от нашата подкрепа, на всеки един

...
Ерол Мюмюн има нуждата от нашата подкрепа, на всеки един
Коментари Харесай

Карадайъ даде знак от Кърджали. Мощна подкрепа за Ерол Мюмюн

Ерол Мюмюн има потребността от нашата поддръжка, на всеки един от нас. Първо на предизборната акция, по-късно на изборите, само че откакто е в ръководството. И ние ще го подкрепим, сподели още ръководителят на Движение за права и свободи.

С дистанцията на времето все по-често и с още по-голяма отговорност поглеждам към миналите 20 години като кмет на община Кърджали. Да сме почтени – всички извървяхме голям път, постигнахме доста – издигнахме града ни до общината с най-вече зелени площи в България, до единствения център на автомобилостроенето у нас, до общината с най-вече разрешителни за градеж - явен симптом, че хората желаят да живеят точно тук, като Столица на толерантността у нас. Добрата политика на Движение за права и свободи продължава с избора на Ерол Мюмюн за кмет на Кърджали, сподели Хасан Азис, зам.-председател на партията.

Гражданите на Кърджали ще ръководят Кърджали, вие ще бъдете кметът на Кърджали, обърна се към множеството Ерол Мюмюн.

Основната ми цел е да създадем по този начин, че младежите да се върнат в Кърджали - нашите деца, нашите внуци да се приберат от Европа, да бъдат в родните си места, при нас, при фамилиите си, където им е мястото, съобщи претендентът за кмет на града. Но с цел да успеем да създадем това би трябвало всички дружно да работим крепко в идващите 4 години – да създадем нови работни места с положително, атрактивно, европейско заплащане, да отворим нашия град и да притеглим вложители. Да бъдем правилен асистент на локалния бизнес, да работим по инфраструктурата, зелените площи, парковете, начерта програмата си Ерол Мюмюн.

Източник: standartnews.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР