Ерогенните зони са нещото, което кара коленете ви да омекнат,

...
Ерогенните зони са нещото, което кара коленете ви да омекнат,
Коментари Харесай

Ето коя е твоята ерогенна зона според зодията

Ерогенните зони са нещото, което кара коленете ви да омекнат, незабавно щом някой се допре до тях. Те ви оказват помощ да се възбудите оптимално и да изпитате висшо наслаждение по време на секс. Естествено, всеки човек е друг и за всеки ерогенната зона е друго място, само че пък си коства да опитате тези места, които звездите дефинират за ваша ерогенна зона. Ето от какво се възбужда всяка зодия:
Овен: Глава
Независимо дали става дума за сексуален масаж на главата или за мека милувка на лицето, Овенът ще бъде елементарно възбуден. Играта с косата, обаче, в действителност ще го подлуди. Грубостите тук са за предпочитане пред нежните милувки. Обожават да ги дърпат за косата.
Телец: Шията
В спалнята неговата зона за наслаждение е на всички места към врата. Под управлението на Венера, Телец е механически считан за най-чувствения знак в зодиака, а целуването на врата им може да го докара до възторг.
Близнаци: Ръце
По време на секс, знакът на близнаците желае бюфет с любовна игра, което значи, че чакат любовникът им да бъде удобен, безусловно ". С други думи, докосвайте ръцете, смучете пръстите си и целувайте раменете. Дразненето е обичаното им развлечение.
Рак: Гърди
Ракът е един от най-чувствителните знаци в зодиака. Именно по тази причина неговата част от тялото са гърдите, региона към сърцето. В спалнята, Ракът желае интензивна фамилиарност и дълбоки сесии, само че в случай че в действителност желаете да го възбудите, ключът е всичко, включващо гърдите и зърната им.
Лъв: Гърбът
Лъвът постоянно е звездата на шоуто - изключително в спалнята. Той желае да бъде уважаван, възхищаван и мечтан. Въпреки че, когато става въпрос за възбуждане, най-чувствителната част от тялото на Лъва е гърба. Независимо дали става въпрос за масаж или просто си пускате пръстите надолу по гръбначния дирек, безусловно ще го чуете да вика.
Дева: Стомах
Девата е известна с добра хигиена и внимание към детайлите. В спалнята, чистотата е наложителна и първичният секс е даденост. Стомахът е най-ерогенната им зона, а меките целувки и глезене сигурно ще възбудят Девата. Обичат игричките преди да преминат към значителната част, по тази причина не се чудете, а отделете особено внимание на корема.
Везни: Долната част на гърба
Управлявана от планетата на любовта и хубостта, сексуалността на Везните е еквивалентна на неустоимия им сексапил. В спалнята знакът е обективен и дава на любовника си. Но в случай че в действителност желаете да ги възбудите, концентрирайте се върху долната част на гърба и задника.
Скорпион: Гениталиите
Освен че е най-сексуалната зодия на зодиака, този воден знак скрито мисли за секса 24 часа в денонощието. Скорпионът е занаятчия на оргазмите и точно по тази причина тъкмо тази зона е избрана като негова ерогенна. Просто е: думата орален секс е техният криптонит.
Стрелец: Бедра
Управляван от щастливия и оптимистичен знак, Юпитер, Стрелецът желае да опита всичко минимум един път. За него сексът е премеждие и той желае сътрудникът му да се любува на секса толкоз, колкото и той. Ако желаете да възбудите един Стрелец, просто погалете бедрата му. Толкова е просто при тях.
Козирог: Крака
Управляван от сериозния Сатурн, Козирогът живее за власт, престиж и почитание. Отнема известно време, с цел да се усещат удобно към любовника си, само че откакто го създадат, сексът е пореден и богат като личността им. Но, в случай че в действителност желаете да го възбудите, лекото глезене по коляното е ключът.
Водолей: Глезени
Управляван от електрически Уран, Водолей е бунтовникът на зодиака и този знак желае всичко друго, само че не и правила. В спалнята, тяхното полово предпочитание е необичайно и спорадично, тъкмо като настроението им. Този въздушен знак желае неговата обич да бъде толкоз неконвенционална, колкото е допустимо. И тъкмо за това неговата ерогенна зона са глезените.
Риби: крайници
Управляван от неуловимия Нептун, родените под знака на Риби са необикновено интуитивни и изпълнени с въображение. Според астрологията ерогенната зона на Рибите са краката. В спалнята, Риби може да бъде всичко, което желаете да бъде. Те живеят, с цел да угодят на колегата си.


Етикети:
Предишна Случайна вест ОЩЕ ОТ Любопитно  Ето какво ще ви се случи през месец МАРТ съгласно зодията Ето какво ще ви се случи през месец МАРТ съгласно зодията  14-те най-хубави места за криене на пари у дома 14-те най-хубави места за криене на пари у дома  ЛЮБОВЕН хороскоп за тази седмица ЛЮБОВЕН хороскоп за тази седмица  Дневен хороскоп за 20 февруари Дневен хороскоп за 20 февруари  Порнозвезда за секса с Тръмп: Не е зле за човек на неговите години Порнозвезда за секса с Тръмп: Не е зле за човек на неговите години Интервю Още Миналото на Путин - ужасното детство ли го е трансформирало в нечовечен деспот?
Колко скелета има в дрешника на Путин? Цялата публична био...
Кметът на Монтана: " Горещите картофи " от 7 държавни управления и 9 парла Има по какъв начин да бъде уволнена без проблем биещата деца възпитателка в Директорът на РЗИ-Смолян: На всеки 2 дни 3-ма индивида от региона Успех като по ноти: Христо Пенчев - един млад бизнесмен в Лондо коментара 0 Коментара Кафене добави коментар добави коментар Име: Всички Мъж Жена Защита: Избери типаж  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar Избери страст  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar Стари аватари  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar Вашият коментар Затвори Коментирай
Екипът на actualno.com ви благодари, че употребявате кирилица за вашите мнения. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и персонални нападки, или обиди на расова, полова, етническа или верска основа, той ще бъде заличен от модератора на уеб страницата.
Най-стари Най-нови Най- Най- НАЙ-СПОДЕЛЯНИ  missing image Любовта след влюбването
В началото на една връзка всичко е елементарно. Пеперудите в стомаха, розовите облаци, желанието да сте с този човек непрекъснато и да му показв...
Асенoвградчани сигнализират: Гробищата в град... КЗД скочи в отбрана на Кошлуков, станал жер... Спират придвижването по част от ул. " Цар Иван... Сидеров желае парламентарна комисия за дело... НАЙ-ЧЕТЕНИ  missing image Конфуз: Роклята на фигуристка се смъкна...
В извънредно неприятна обстановка изпадна френската фигуристка Габриела Пападакис по време на изпълнието на късата стратегия при танцо...
Дневен хороскоп за 20 февруари Човекът, който може да купи " Теленор ", куп... Путин продължава да не се появява Миналото на Путин - ужасното детство ли го... НАЙ-КОМЕНТИРАНИ  missing image Румен Радев пред паметника на Левски: Дн...
Днес сме Република, само че чиста ли, свята ли? Това попита в словото си президентът Румен Радев по време на отбелязването на 145 годин...
Делян Пеевски изиска президентът да му се... Симеонов: В обединението има доста напрежени... Русия не вижда риск в присъединението на... Новините: Най-важното за деня, 19 февруари  www.expert.bg  Порожанов: ОСП би трябвало да обезпечава обективен приход на фермерите Порожанов: ОСП би трябвало да обезпечава справ...  Цветанов: Един финансов въпрос на НЗОК се трансформира в политически Цветанов: Един финансов въпрос на НЗОК с...  Проекти за над 340 млн. лева се извършват в Северозапада по ОПИК Проекти за над 340 млн. лева се извършва...  4 аргументи да не ви дават мечтаното покачване 4 аргументи да не ви дават мечтаното повиш...  www.iwoman.bg  Организират първата Арабска седмица на модата Организират първата Арабска седмица на м...  Не издавайте тези 6 неща за себе си на изявление за работа Не издавайте тези 6 неща за себе си на и...  Никога не пийте плодов сок на гладно Никога не пийте плодов сок на гладно  Седмичен любовен хороскоп за 19-23 февруари Седмичен любовен хороскоп за 19-23 февру...  http://www.sportlive.bg  Страховита травма в Локо (Пловдив) Страховита травма в Локо (Пловдив)  Мъжете започнаха с две победи и една загуба на Мъжете започнаха с две победи и една заг...  Шампионска лига в ефира през днешния ден Шампионска лига в ефира през днешния ден  Спортът отвън Олимпиадата през днешния ден Спортът отвън Олимпиадата през днешния ден Интервю Още Миналото на Путин - ужасното детство ли го е трансформирало в нечовечен деспот?
Колко скелета има в дрешника на Путин? Цялата публична био...
Кметът на Монтана: " Горещите картофи " от 7 държавни управления и 9 парла Има по какъв начин да бъде уволнена без проблем биещата деца възпитателка в Директорът на РЗИ-Смолян: На всеки 2 дни 3-ма индивида от региона Успех като по ноти: Христо Пенчев - един млад бизнесмен в Лондо Нови Най-четени Най-коментирани Ето какво ще ви се случи през месец МАРТ съгласно зодията... 46 0 Българското присъединяване в Пьонгчанг през днешния ден... 50 0 " Афис ": Доверието във властта се разклаща, концепцията за нови избори набир... 33 0
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР