Ерлинг Холанд ще пропусне мача на Манчестър Сити от 4-ия

...
Ерлинг Холанд ще пропусне мача на Манчестър Сити от 4-ия
Коментари Харесай

Гуардиола обяви, че Ерлинг Холанд няма да играе срещу Тотнъм за Купата на Англия утре, но е близо до завръщане на терена

Ерлинг Холанд ще пропусне мача на Манчестър Сити от 4-ия кръг в шампионата за Купата на Англия против Тотнъм на следващия ден, само че е покрай завръщането си на терена, съобщи мениджърът Хосеп Гуардиола.

Холанд пропусна девет следващи мача във всички шампионати поради травма на крайници и Гуардиола съобщи, че норвежецът ще се върне на терена тогава, когато е изцяло възобновен.

" Можем да кажем, че е пред завръщане. За на следващия ден не е тъкмо подготвен, само че е доста покрай това. Тренировъчният лагер мина добре, той направи няколко положителни сесии, изключително в последните дни. Но не е съвършен, с цел да играе и очевидно ще би трябвало да изчакаме още малко ", сподели Гуардиола пред публицистите.

Той добави също по този начин, че бранителят Мануел Аканджи ще пропусне петъчния мач с " шпорите ", до момента в който вратарят Едерсон Мораеш и британският национал Джон Стоунс са на линия и попаднаха в групата.

Гуардиола удостовери новината, че халфът Калвин Филипс е в Лондон и минава сега медицински проби, с цел да подпише контракт за наем с Уест Хям.

" Все още не е доказано прекосяването, само че той отпътува през вчерашния ден за медицински прегледи. Очакванията ни са да го вземат чартърен за шест месеца, да играе и да натрупа минутите, които заслужава с качествата си ".

" Ако бях му дал 10-15 мача, той щеше да бъде доста по-добре. Но не се получи по този начин, както бяхме възнамерявали. Но имам много играчи в тима, а и ние като треньори търсим разнообразни неща. Мога единствено да кажа какъв брой съм признателен за държанието му отвън терена и се надявам, че ще успее да получи минутите и през идващия сезон ще забележим какво ще се случи ", добави Гуардиола.

Директорът по Футболните интервенции на City Football Group Oмар Берарда пък неотдавна напусна клуба и се причисли към градския противник Манчестър Юнайтед като изпълнителен шеф.

" Той беше значим човек за нашата организация, само че си направи собствен избор. Реши да напусне и се надявам да намерим верния човек на неговото място ", добави испанският експерт.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР