Ерлинг Холанд продължава да чупи рекорди и да поставя стандарти,

...
Ерлинг Холанд продължава да чупи рекорди и да поставя стандарти,
Коментари Харесай

Холанд се нуждаеше от 40 мача по-малко от Оуен, за да стигне до третия си хеттрик в Премиър лийг

Ерлинг Холанд продължава да чупи върхове и да слага стандарти, които мъчно могат да бъдат усъвършенствани в скоро време. Вчера норвежецът се разписа три пъти за успеха с 6:3 над Манчестър Юнайтед и по този начин стана първият състезател в историята на Премиър лийг, който записва хеттрик в три следващи семейства в шампионата. Заедно с това Холанд към този момент е футболистът, достигнал до три хеттрика във Висшата лига за най-кратко време. По този индикатор норвежецът изпревари с доста Майкъл Оуен, който до този миг държеше това достижение. Бившият състезател на Ливърпул имаше потребност от цели 48 мача, с цел да запише три хеттрика. Холанд го направи единствено за осем срещи.

Интересното е, че подобен голмайстор като Кристиано Роналдо, който през вчерашния ден остана на пейката в дербито, също има три хеттрика в Премиър лийг. Португалецът обаче имаше потребност от цели 232 мача в британския хайлайф, с цел да го реализира.

Холанд красноречиво сподели какъв е гладът му за голове и върхове и с изявлението си след мача, в което той изрази неодобрение, че през второто полувреме тимът на Манчестър Сити е бил малко нехаен.

" Можеше да вкараме и повече голове. През второто полувреме трябваше да играем по-стегнато и да се трудим повече, тъй като на моменти бяхме небрежни. Загубихме второто полувреме, което не е добре ", разяснява Холанд след мача.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР