Ерлинг Холанд от Манчестър Сити е от калибъра на Лионел

...
Ерлинг Холанд от Манчестър Сити е от калибъра на Лионел
Коментари Харесай

Гуардиола сравни Холанд с Роналдо и Меси

Ерлинг Холанд от Манчестър Сити е от калибъра на Лионел Меси и Кристиано Роналдо, съобщи мениджърът на британския първенец Пеп Гуардиола. Норвежкият национал се разписа на два пъти при успеха за " небесносините " с 4:1 в гостуването против Саутхамптън в събота вечерта. Холанд към този момент има 44 попадения във всички шампионати през сезона. 

От позиция на головете той сходен на Кристиано. Меси обаче е по-завършваният състезател, тъй като може да играе на всички места, до момента в който Кристиано и Ерлинг са машини. Ерлинг знае, че тези две момчета преобладаваха за цели две десетилетия, а не просто за един-два сезона. Холанд е постоянно благополучен и постоянно ухилен. Меси, когато вкара два гола, а не три, може и да се намръщи. Ерлинг постоянно е в необикновено въодушевление. Той има необикновено влияние, освен на терена. Имам възприятието, може би бъркам, че той е доста благополучен с нас. Много ме почита. Трябва да се погрижим за него.

22-годишният Холанд мина от Борусия (Дортмунд) в клуба от Манчестър преди по-малко от 12 месеца. До момента норвежецът има 30 осъществени попадения във Висшата лига. Манчестър Сити се намира на второ място в класирането, на 5 точки след водача Арсенал.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР