Ерлинг Холанд напусна в 63-ата минута срещата-реванш от Шампионската лига

...
Ерлинг Холанд напусна в 63-ата минута срещата-реванш от Шампионската лига
Коментари Харесай

Фамозна вечер за Холанд

Ерлинг Холанд напусна в 63-ата минута срещата-реванш от Шампионската лига сред Манчестър Сити и Република България Лайпциг. Това се се случи единствено 6 минути откакто 22-годишният норвежец означи един от шестте гола за “гражданите ” до този миг.

Нападателят вкара още 4 попадения за “гражданите ”, с което се трансформира в едвам третият състезател, разписал се на пет пъти в един мач от Шампионската лига след Луис Адриано за Шахтьор Донецк против БАТЕ Борисов през октомври 2014 година и Лионел Меси за Барселона против Байер Леверкузен през март 2012 година

Холанд вкара головете си за впечатляващо малко време - сред 22-ата и 57-ата минута на мача, Първите три пъти се разписа до почивката, а след подновяването на играта вкара нови две попадения, като преди този момент се разписа и Илкай Гюндоган.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР