Ерлинг Холанд изрази гордостта си, че се разписа два пъти

...
Ерлинг Холанд изрази гордостта си, че се разписа два пъти
Коментари Харесай

Холанд: Това е специален момент в моята кариера

Ерлинг Холанд изрази гордостта си, че се разписа два пъти за успеха на Манчестър Сити против Лийдс с 3:1. Мачът беше със особени сантименти за нападателя, тъй като той е роден в Лийдс, а татко му е някогашен състезател на локалния клуб.

„ Това е нещо особено. Това е специфичен миг в моята кариера. Наистина е необичайно, в най-лудата ми фикция е да вкарам гол за Сити против Лийдс. Можех да вкарам повече, само че подобен е животът! Какво мога да направя? Ще упражнявам повече! Спечелихме, това е най-важното. Трябва да преследваме Арсенал “, сподели Холанд

Нападателят имаше шест седмици отмора поради Световното състезание в Катар, която употребява, с цел да се възвърне от лека травма. Холанд призна, че гледането на други играчи на Световното състезание му е послужило като спомагателна мотивация за втората част от акцията.
 Гуардиола: Наистина бяхме фантастични Гуардиола: Наистина бяхме фантастични
„ Докато бях вкъщи, бях малко сърдит, че не играх на Световното състезание. Да, някак презаредих батериите си. Гледането на други играчи да вкарват голове ме стимулира, само че и ме нервира. В момента съм по-нахъсан от всеки път ”, показа нападателят.

Ерлинг Холанд съумя да означи 20 гола във Висшата лига в 14 срещи, което го направи играчът, отбелязал най-бързо толкоз доста голове.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР