Ерлинг Холанд е подарил на бившите си съотборници от Борусия

...
Ерлинг Холанд е подарил на бившите си съотборници от Борусия
Коментари Харесай

Холанд раздаде подаръци на бившите си съотборници от Борусия

Ерлинг Холанд е подарил на някогашните си съотборници от Борусия (Дортмунд) и чиновниците на клуба специфични фланелки на Манчестър Сити след мача сред двата тима от Шампионската лига нощес, заяви " Билд ". В информацията се споделя, че Холанд е подписал всички фланелки с номер девет на британския първенец, в който мина от Дортмунд.

Норвежкият стрелец раздаде скъпи часовници на играчите и личния състав на Дортмунд при раздялата си с клуба през лятото, съгласно информации на обща стойност половин милион евро.

Холанд бе посрещнат топло от почитателите на Дортмунд в мача в сряда, който приключи 0:0, резултат, който бе задоволителен за Сити да завоюва първото място в групата, а Дортмунд да се класира на осминафиналите като втори в групата.

Норвежецът, който означи 22 гола в предходните си 14 мача за Сити, не съумя да се разпише против някогашния си тим и беше заменен на полувремето поради лек здравословен проблем.

След мача Холанд не бързаше да си потегля, разговаряше, раздаваше подписи, позираше за селфита и целуна Грегор Кобел по бузата, тъкмо когато вратарят на Дортмунд даваше телевизионни изявленията

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР