Ерлинг Халанд беше въвлечен в ожесточена битка с централния защитник

...
Ерлинг Халанд беше въвлечен в ожесточена битка с централния защитник
Коментари Харесай

Гуардиола: Харесва ми емоцията на Халанд

Ерлинг Халанд беше замесен в яростна борба с централния бранител на Евертън Бен Годфри по време на мача на " жителите " против " карамелите " в предишния кръг от Висшата лига. Годфри наподобява влезе под кожата на Халанд, защото беше забелязан да се заиграва с публиката, откакто завоюва свободен удар и продължи да чества пред бранителя, откакто означи своя 21-ви гол в шампионата за сезона.

Той също беше предизвестен след безгрижно влизане срещу Виталий Миколенко, преди да задържи Джеймс Тарковски с ръка. След това Гуардиола разкри, че е разговарял с нападателя за преодоляване на страстите си, само че мениджърът на Сити не желае той да се сдържа на " Стамфорд Бридж " в четвъртък вечер.

" Харесва ми страстта, спомагателният предел. Не единствено той, всички. Неговото държание, постоянно би трябвало да употребявате (посочва главата си). Но играйте с тази пристрастеност. Това е належащо. Предпочитам това, в сравнение с да не е прочувствен. Нападателите би трябвало да се оправят със здрави, тежки централни бранители. Необходимо е. Утре той ще има борба с Кулибали и Тиаго Силва. Винаги е огромно предизвикателство и по тази причина Висшата лига е толкоз специфична ", показа Гуардиола.

Манчестър Сити гостува на Челси през днешния ден, като ще се опита да понижи разликата по отношение на първия Арсенал.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР