Ерлинг Хааланд можеше да се присъедини към противника на Манчестър

...
Ерлинг Хааланд можеше да се присъедини към противника на Манчестър
Коментари Харесай

Ерлинг Хааланд изказва съжаление за неуспешния трансфер – „Дори получих фланелка!“

Ерлинг Хааланд можеше да се причисли към съперника на Манчестър Сити от Шампионската лига Копенхаген – и сподели, че е „ тъжно за тях “, че датският клуб не е избрал да го подпиша.

Когато Хааланд беше на 16 години, той отиде на проби в Копенхаген, само че клубът реши да не го задържа, а вместо това нападателят подписа първия си професионален контракт с норвежкия Молде. Размишлявайки за времето, когато Копенхаген пропусна шанса да го подпише, Хааланд си спомни: „ Бях на проби там през 2016 година Няколко момчета от клуба ме желаеха тогава, само че не всички.

„ Не стана. не се случва – тъпо за тях! Може би добре за мен, тъй като отидох в Молде и това беше добър избор. Но аз одобрявам Копенхаген, това е прекрасен клуб и имам няколко другари, които живеят в Копенхаген. Те стоят зад вратата в доста мачове. Наслаждават се.

„ Бях заинтригуван да се причисля към тях, да. Трябваше да се причисли към тима под 19 години. Разбира се, че ми беше забавно и по тази причина отидох там. Спомням си, че г...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР