Ерик тен Хег разкри, че сър Джим Ратклиф преди това

...
Ерик тен Хег разкри, че сър Джим Ратклиф преди това
Коментари Харесай

Ерик тен Хаг намеква, че Джим Ратклиф е направил обратен обрат по отношение на решението за уволнението на Манчестър Юнайтед

Ерик загар Хег разкри, че сър Джим Ратклиф преди този момент е удостоверил, че ще му бъде дадена опция да остане в Манчестър Юнайтед при неговия режим.

Холандецът е под възходящ напън на Олд Трафорд, откакто изведе Червените дяволи до най-лошата им акция във Висшата лига. Беше обявено, че той ще бъде уволнен без значение от резултата от финала за ФА Къп против Манчестър Сити този уикенд - мач, от който зависят европейските очаквания на клуба за идващия сезон.

Сър Джим Ратклиф наподобява също намира заместници, в това число шефа на Ипсуич Киърън Маккена, до момента в който Гарет Саутгейт от Англия от дълго време се възхищава. Ten Hag към този момент приказва и разкри, че новите му шефове са твърдяли, че желаят да го оставят отпред в обозримо бъдеще.

Говорейки с холандския магазин Vi.NL, Ten Hag сподели: „ Те споделиха, че желаят да трансформират всичко и че желаят да изградят още веднъж С мен. Това е, което те ми споделиха непосредствено. ”

Бившият началник на Аякс също по този начин разказа трагичните старания, които Ратклиф и IN...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР