Ерик тен Хаг заяви, че е нелепо“ да се използва

...
Ерик тен Хаг заяви, че е нелепо“ да се използва
Коментари Харесай

Шефът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг се сопна на репортера на TNT Sport за „нелепа“ статистика след загубата на Челси

Ерик загар Хаг съобщи, че е „ неуместно “ да се употребява статистика, с цел да се допусна, че отбраната на Манчестър Юнайтед има потребност от работа – макар че са изправени пред зашеметяващо количество удари към вратата си.

Преди конфликта им в западен Лондон Червените дяволи имаха четвъртата най-хубава отбрана във Висшата лига, като единствено кандидатите за купата Арсенал, Ливърпул и Манчестър Сити доставяха по-малко. Въпреки това тимът на Тен Хаг получи повече от 200 удара от началото на годината.

В четвъртък вечерта Челси имаше 28 удара към вратата на Юнайтед, до момента в който защитната им линия се бореше да спре противника си. Тези числа бяха показани на холандеца, само че той побърза да отхвърли рецензиите, когато беше препоръчано, че сходна наклонност е " неустойчива ".

Босът на Юнайтед сподели по TNT Sports: „ Това е неуместно. Ние показахме, че сме четвърти [най-добри] за позволени голове преди довечера, а по-късно всички си приказват [за ударите]. са положителни и имаме добра отбрана като отбо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР