Ерик тен Хаг устоя на изкушението да пожелае обрат в

...
Ерик тен Хаг устоя на изкушението да пожелае обрат в
Коментари Харесай

Ерик тен Хаг разкрива какво НАИСТИНА иска през 2024 г., докато забравя кошмара на Ман Юнайтед

Ерик загар Хаг устоя на изкушението да пожелае поврат в ориста на Манчестър Юнайтед, когато го попитаха за очакванията му за 2024 година

Вместо това замисленият холандец реши да огледа по-голямата картина, като насочи откровен апел за международен мир и благополучие.

Ten Hag е под сериозен напън, откакто видя по какъв начин неговият тим United губи 14 от общо 28 мача надпревари този сезон. Но в изявление за холандския вестник De Telegraaf Тен Хаг отхвърли да мисли за личните си проблеми, когато го попитаха за новогодишни обещания.

Тен Хаг сподели: „ Иска ми се всеки да е удовлетворен от живота, който има. Това може да звучи малко общо, само че надалеч не е по този начин за всички.

„ Вижте войните в Украйна и Израел да вземем за пример. Ужасно е да живееш в тях - и даже в Холандия хората се борят с беднотия или други огромни проблеми. Не би трябвало да си затваряме очите за това.

„ На тези, които по някаква причина се борят, им поисквам доста мощ. Надявам се, че обществото може да ги поддържа, с цел да могат и те...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР