Ерик тен Хаг призна, че Мейсън Маунт е претърпял разочароващо“

...
Ерик тен Хаг призна, че Мейсън Маунт е претърпял разочароващо“
Коментари Харесай

Ерик тен Хаг признава, че подписването на Манчестър Юнайтед за £50 милиона не е достигнало потенциала с „разочароваща“ забележка

Ерик загар Хаг призна, че Мейсън Маунт е претърпял „ разочароващо “ начало на кариерата си в Манчестър Юнайтед, само че холандецът остава " уверен, че ще бъде основен състезател ".

Маунт мина на " Олд Трафорд " от Челси за 50 милиона паунда през лятото, само че се бори с травми през този сезон. 25-годишният състезател има единствено 12 мача във всички шампионати за Юнайтед и не е играл спортен мач от ноември.

Въпреки това, той беше назначен на аварийна пейка за четвъртфиналния конфликт на Юнайтед за ФА Къп против противника Ливърпул и Тен Хаг поддържа Маунт, с цел да навакса пропуснатото време. „ Убеден съм, че той ще бъде основен състезател “, сподели холандецът преди мача.

„ Той нямаше шанса да потвърди това. Но той ще бъде доста добър състезател за Юнайтед. Беше в действителност тъпо и разочароващо за него, само че и за нас, когато имаш подобен класен състезател в средата и не можете да играете с него.

„ Той имаше три травми, както всички знаем, тъй че не съумя да влезе в темп. Но съм сигурен, че когато е във...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР