Ерик тен Хаг посочи, че вратата все още е отворена

...
Ерик тен Хаг посочи, че вратата все още е отворена
Коментари Харесай

Той знае какво трябва да направи – Ерик тен Хаг за бъдещето на Джейдън Санчо в Манчестър Юнайтед

Ерик загар Хаг уточни, че вратата към момента е отворена за Джейдън Санчо да избави кариерата си в Манчестър Юнайтед, само че сподели, че крилото би трябвало да се впусне в просвета, която е основал в клуба.

Санчо не е играл за Юнайтед от август и се скараха с Тен Хаг при започване на септември, когато отговори на мненията, направени от мениджъра по отношение на представянето му на тренировки, като сподели, че беше трансфорат в „ изкупителна жертва “.

Въпреки че Санчо по-късно изтри обявата в обществените медии, той не се извини, което Ten Hag изиска и продължи да тренира самичък.

Санчо вкара 24 гола в 92 мача за Юнайтед от прехвърлянето за £73 милиона от Борусия Дортмунд през 2021 година Преместването през януари наподобява ще удовлетвори всички страни, само че когато беше запитан непосредствено дали времето на Санчо е изтекло, Тен Хаг сподели, че към момента е в ръцете на играча.

„ Става въпрос за просвета и всеки състезател би трябвало да дава отговор на избрани стандарти и става дума за това “, сподели мениджърът. „ Какво...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР