Ерик тен Хаг отлетя за Испания с няколко играчи от

...
Ерик тен Хаг отлетя за Испания с няколко играчи от
Коментари Харесай

Тен Хаг с призив към младите играчи на Манчестър Юнайтед

Ерик загар Хаг отлетя за Испания с няколко играчи от първия тим и младежи, които не са взели участие на Световното състезание през 2022 година Заедно с хора като Давид Де Хеа, Антони Марсиал и най-новата звезда на Юнайтед Гарначо, няколко ученици на академията се радват известно време в редиците на Тен Хаг. Зидан Икбал, Чарли Савидж и Коби Майноо участват, а холандският управител желае младите да се възползват оптимално от опцията, с цел да може да разчита на тях след подновяването на сезона във Висшата лига.

" Мисля, че това е страхотна опция за тях. Обикновено нямаме тази отмора, само че в този момент тя е реалност. Много играчи са на Световното състезание, тъй че има свободни позиции и младите играчи могат да свикнат. Те имат опция да се покажат и могат да провокират футболисти, които към този момент играят във Висшата лига, тъй че това е фантастично за тях ", каза Тен Хаг пред MUTV.

Юнайтед стартира своя подготвителен лагер в средата на сезона на 5 декември в Испания. Джейдън Санчо остава единственият състезател, който не е пътувал с тима, защото следва самостоятелен проект в Англия. " Червените дяволи " ще изиграят и два другарски мача против Кадис и Реал Бетис надлежно в сряда и събота.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР