Ерик тен Хаг официално встъпва в длъжност от днес в

...
Ерик тен Хаг официално встъпва в длъжност от днес в
Коментари Харесай

Цели 9 души очакват метлата на тен Хаг в Юнайтед

Ерик загар Хаг публично встъпва в служба от през днешния ден в Манчестър Юнайтед, което значи, че е време действителната работа за мениджъра да стартира. В това число влизат нарочените за преследване футболист, които, съгласно Goal, са цели 9 души от сегашния състав.

Имената на предопределените изгнаници са Дийн Хендерсън, Андреас Перейра, Антони Марсиал, Ерик Баи, Аарън Уан-Бисака, Аксел Туанзебе, Алекс Тейес, Брадли Уилямс и Фил Джоунс.

Основният акцент е върху хората от отбранителния вал, защото за всички бе очевидно през последния сезон, че отборът позволява прекомерно доста попадения, макар колосалните старания на Давид Де Хеа.

Марсиал и Уан-Бисака са може би най-именитите играчи от групата, само че казусът е, че са и измежду най-големите разочарования. Французинът даже бе пратен чартърен в Севиля, където бързо стана ясно, че мястото му е на пейката. Десният защитник въпреки това е прочут само с грубите си шпагати, до момента в който в градивен проект отстъпва с съсловия на съперниците в останалите водещи тимове.

Феновете на клуба чакат с неспокойствие някакво придвижване на трансферния пазар, тъй като новият сезон стартира след към месец и половина, а съперниците към този момент съвсем завършиха с сделките.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР