Ерик Тен Хаг няма да промени принципите си на работа

...
Ерик Тен Хаг няма да промени принципите си на работа
Коментари Харесай

Тен Хаг: Готов съм да се скарам с всеки, който не изпълнява поставените му задачи, без значение как се казва

Ерик Тен Хаг няма да промени правилата си на работа в Манчестър Юнайтед, когато поеме кормилото на тима от идващия сезон. Треньорът на Аякс подписа тригодишен контракт Юнайтед с алтернатива за още една година и от лятото ще размени краткотрайния управител Ралф Рангник. Тен Хаг не се тормози, че ще работи с цялостния със звезди състав на " алените дяволи " и няма да се колебае да се конфронтира с тях, в случай че не извършват условията му.

" Няма да трансформира възгледите си за треньорството ", сподели той пред нидерландския вестник Trouw. " Стилът на игра зависи от това с какви играчи разполагаш, само че аз задавам условията. Казвам кой каква задача има и няма да се двоумя да се скарам на тези, които не я извършват, без значение от името. Не върша отстъпки в това отношение ", сподели Тен Хаг.

Треньорът няма да прави обществено притежание, в случай че има дрязги в съблекалнята. " Определено пазя играчите в общественото пространство, само че в съблекалнята може да е друго, в случай че някой е прекрачил границата. Трябва да има доверие, другояче няма да реализираме резултати. Мога да нося отговорност, аз съм управител, водач, върша това в полза на реализиране на резултати ", добави експертът.

Той прибавя, че е подготвен за медийното внимание, което ще има, когато дойде на " Олд Трафорд ". " Не е нужно да четете всичко. В моята специалност постоянно има рецензии. Трябва да се оправяме с това ", сподели още той. Тен Хаг също удостовери, че ще има огромна дума при прехвърлянията в Юнайтед, което беше изискване, с цел да поеме работата. " В последна сметка аз съм виновен за резултатите. Не желая да вземам еднолични решения, само че контролът при прехвърлянията беше едно от моите условия ", сподели той.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР