Ерик тен Хаг е уверен, че неговият непостоянен, но талантлив

...
Ерик тен Хаг е уверен, че неговият непостоянен, но талантлив
Коментари Харесай

Ерик тен Хаг е уверен, че Манчестър Юнайтед може да сложи край на рекордната серия на Байерн и да избегне напускането на Европа

Ерик загар Хаг е убеден, че неговият променлив, само че надарен тим Манчестър Юнайтед може да победи Байерн Мюнхен и да остане в Европа, до момента в който се моли за чудото в Шампионската лига.

Кампанията на " алените дяволи " от група А беше изпъстрена от голове, полуда и неточности, оставяйки очакванията им за постигане до етапа на елиминациите висят на косъм.

Юнайтед имат единствено четири точки и стоят на дъното на басейна, с цел да се насочат към финалния мач против към този момент класиралия се Байерн, което значи, че напредъкът е отвън ръцете им.


Хората на Ten Hag би трябвало да станат първа страна да победи немския екип в мач от групите на Шампионската лига от септември 2017 година и да се надява Копенхаген и Галатасарай да създадат тъждество в другия мач.

Юнайтед има обезпечено най-малко място в Лига Европа, в случай че завоюват в нощта, която холандецът се насочва, без да мисли за въздействието от неуспеха да се класира от групата.

Той сподели: „ Не знам. Това, което знам, е, че в никакъв случай н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР