Ерик тен Хаг е изправен пред изключително трудната задача да

...
Ерик тен Хаг е изправен пред изключително трудната задача да
Коментари Харесай

Липсата на достатъчно пари за Ерик тен Хаг дава надежда за възраждането на френски изгнаник

Ерик загар Хаг е изправен пред извънредно сложната задача да възроди Манчестър Юнайтед от пепелищата, само че за задачата са му нужни големи вложения в нови играчи, тъй като е очевидно, че в сегашния състав има прекомерно доста хора, които не са на нужното равнище. The Athletic написа през днешния ден на страниците си, че това може да се окаже отлична вест за изгнаника Антони Марсиал.

Френският нападател в продължение на години разочарова мениджъри от ранга на Жозе Моуриньо, Луис ван Гал, Оле Гунар Солскяер и Ралф Рангник, като даже бе изпратен чартърен в Севиля през предходната зима. Там обаче също разочарова и като че ли дните му в Монако са били от друга паралелна действителност.

Новият нидерландски ментор наподобява възнамерява да заздрави отбраната на „ алените дяволи “, защото към момента може да разчита на головете на Кристияно Роналдо в предни позиции. Темата с Хари Магуайър е надалеч по-гореща и е напълно разумно той да си хареса нов капитан и да притегли няколко нови лица за линията пред Давид Де Хеа.

В центъра на терена също има съществени проблеми. Неманя Матич публично напусна „ Олд Трафорд “, а Скот МакТомини и Фред са надалеч под класата, която притежаваха техните прародители през годините. Единствено Бруно Фернандеш дава някаква вяра, само че и неговата форма от края на сезон 2021/22 повдига съществени въпросителни.

Тен Хаг наподобява има единствено шепа млади и задоволително надарени футболисти, които да включи в дълготрайните си проекти, което слага позицията на централния нападател по-назад в листата с корекции. Антони Марсиал може би ще има една последна опция, с цел да потвърди, че няма да е следващият голмайстор, който да мине и да замине без да способства с нищо за славната история на Манчестър Юнайтед.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР