Ерик тен Хаг беше критикуван от експерта на Sky Sports

...
Ерик тен Хаг беше критикуван от експерта на Sky Sports
Коментари Харесай

Ерик тен Хаг остави сделката на Ман Юнайтед да се изплъзне между пръстите му, докато се преразглежда решението за трансфер

Ерик загар Хаг беше подложен на критика от специалиста на Sky Sports Джейми Реднап, че е разрешил на Антъни Еланга да напусне Манчестър Юнайтед през лятото.

Холандецът даде зелена светлина на Еланга, на 21 години, да се причисли към Нотингам Форест в договорка за £15 милиона в подготовката за акцията 2023/24, само че шведският национал надмина множеството крила на Юнайтед, откогато продължи напред.

Еланга, ученик на академията на Олд Трафорд, натрупа четири гола и пет асистенции в 19 мача във Висшата лига за Форест този сезон, до момента в който играчи като Маркъс Рашфорд, Антони и Джейдън Санчо се борят да окажат въздействие в екипа на Ten Hag.

И преди повторното събиране на Еланга с Юнайтед, Реднап, който проучва мача от събота вечерта, сложи под подозрение решението на Тен Хаг да остане с хора като Антони пред индивида от Нотингам Форест.

Майкъл Доусън, някогашен Играч на Forest, стартира като подписа похвалите на Elanga. Той сподели: „ Трябва да се настроиш вярно. Той беше запаса в нача...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР