Ерик Реймънд (Eric S. Raymond), един от основателите на организацията

...
Ерик Реймънд (Eric S. Raymond), един от основателите на организацията
Коментари Харесай

Ерик Реймънд основа проект за създаването на отворено непрекъсваемо захранване

Ерик Реймънд (Eric S. Raymond), един от създателите на организацията OSI (Open Source Initiative), публично показа плана UPSide, в границите на който стартира работа по основаването на отворено непрекъсваемо зареждане (UPS).
Проектът породи като реакция против сегашната обстановка на UPS пазара. Към сегашен ден прекалено много производители на UPS употребяват съмнителни механически решения, недокументирани протоколи за ръководство и неуместни системи за надзор. Отделен е въпросът, че има скрити разноски, заплащани от потребителите, осъществени посредством потреблението на акумулаторни акумулатори с къс софтуерен живот.

Проектът UPSide планува основаването на основни условия, спецификация и цялостна документи, даващи опция за независимото сглобяване и произвеждане на качествени UPS-и от типови съставни елементи. Ще бъде оповестена свободна кардинална скица, платка за нея, листата с съставените елементи и така нататък, като всичко може свободно да бъде променяно и развивано.

Първият първообраз ще бъде с мощ 300-400 W и ще обезпечава самостоятелна работа в продължение на 15 минути. Реймънд предлага потреблението на акумулаторни акумулатори с електролит от гел, издържащи доста огромен брой цикли на презареждане, които могат да бъдат употребявани дълго време.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР