Ерик Питърс, главен изпълнителен директор и главен информационен директор на

...
Ерик Питърс, главен изпълнителен директор и главен информационен директор на
Коментари Харесай

Криптовалутите са на прага на бичи пазар, според Ерик Питърс

Ерик Питърс, основен изпълнителен шеф и основен информативен шеф на One River Management, неотдавна описа за позитивните си възгледи за криптопазарите в изявление за подкаста Bankless.

Въпреки тежкия мечи пазар, провокиран от по-строгите макроусловия, Питърс има вяра , че най-лошото от него евентуално е зад тила ни и на хоризонта се задава мощен бичи тренд.

Питърс показва институционалното приемане и новите случаи на потребление на крипто и блокчейн технологията като движещи сили зад тази идна фаза.

Той има вяра, че идната фаза ще бъде доста мощна и най-сетне ще има действително институционално приемане, освен при вложенията, само че и при технологиите. Питърс споделя, че към този момент вижда признаци, че криптопазарите се движат в нова посока, защото наподобява, че Федералният запас забавя цикъла си на повишение на лихвите.



За него, „ кракът, който беше стъпил на врата на криптовалутите, се повдига “, което основава по-благоприятна среда за криптовалутите.

Въпреки оставащите несигурности, като да вземем за пример нерешените световни проблеми, Питърс е оптимист за средносрочните и дълготрайните вероятности на криптовалутите.

Той има вяра, че актуалният стадий е преходна година, в която могат да се случат положителни неща. Питърс е безпристрастен във връзка с опцията за устойчиви бичи пазари и счита, че криптопазарите са минали през всички характерни за крипто проблеми и през частта от цикъла, обвързвана с трагичното повишение на лихвените проценти.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР